«Δεν τους θέλω καθόλου...» - Τα πάνω κάτω έφερε η Μαρία Μπεκατώρου με τις δηλώσεις της για τον χώρο της τηλεόρασης

Δε ''μάσησε'' τα λόγια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν τους θέλω καθόλου...» - Τα πάνω κάτω έφερε η Μαρία Μπεκατώρου με τις δηλώσεις της για τον χώρο της τηλεόρασης

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Secret'' μιλώντας ανοιχτά για πολλά ζητήματα, μεταξύ των οποίων σημείο συζήτησης ήταν και η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Η Μπεκατώρου έχει αποδείξει πως αν και ξεκίνησε από ένα κανάλι και μια εκπομπή, τα οποία δεν είχαν την ίδια απήχηση σε κοινό συγκριτικά με τις παραγωγές, που εργάζεται τώρα δεν έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της. Το μοναδικό, που άλλαξε είναι η εξωτερική της εμφάνιση ως κάτι πολύ φυσιολογικό, δίνοντας ωστόσο το δικαίωμα να κριθεί για τη συμπεριφορά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για την πορεία της στην τηλεόραση

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από το «κορίτσι Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα;

Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ.

Μπεκατώρου - Μαρία

Αν στο μέλλον, για να κάνεις τηλεόραση, έπρεπε να παρουσιάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, θα το έκανες ή θα προτιμούσες να μείνεις εκτός;

Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης. Βέβαια, κάνω αυτό που αγαπώ και κερδίζω χρήματα από αυτό, δεν έχω όμως την πολυτέλεια να κάθομαι και να μη δουλεύω. Όμως αν δεν μου άρεσε κάτι καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω.

Έχεις νιώσει πίεση;

Απλώς θα σου πω ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν μπορούσα να συμφωνήσω 100% με τον άλλον, όταν όμως είσαι προσαρμοστικός, τα καταφέρνεις. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Η μεταγραφή της Μαρίας Μπεκατώρου στο MEGA ήταν ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά βήματα που έχει κάνει καθώς η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την ίδια ήταν πολύ καλή. Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «The Chase» όπου όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Να τονίσουμε πως τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς το συγκεκριμένο project έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ).

Από την άλλη, η Μαρία Μπεκατώρου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι, δεν δίστασε να κάνει repost την ανακοίνωση του MEGA για όσους επιθυμούν να στείλουν αίτηση για να συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Ανάρτηση Μαρίας Μπεκατώρου