Με crop top και χαμηλοκάβαλο παντελόνι - Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες της εγκυμοσύνης

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με crop top και χαμηλοκάβαλο παντελόνι - Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες της εγκυμοσύνης

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη, της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαίρης Συνατσάκη, πολλές είναι οι φήμες που θέλουν και την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Η ίδια προς το παρόν δεν έχει θελήσει να πάρει θέση για τις συγκεκριμένες φήμες, οπότε ούτε τις έχει διαψεύσει ούτε τις έχει επιβεβαιώσει.

Βέβαια τις τελευταίες εβδομάδα, έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αρκετές φωτογραφίες με μαγιό (δείτε τη εδώ με μπικίνι) και με σούπερ στενά φορέματα (δείτε τη εδώ).

Η Ελένη Φουρέιρα με crop top

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται πάνω στη σκηνή, συγκινημένη από την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος.

Στο βίντεο αυτό, η Ελένη Φουρέιρα έχει φορέσει ένα crop top και ένα αρκετά χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι, τα οποία αφήνουν την κοιλιά της εκτεθειμένη.

Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Μποτία

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Esquirer παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και τη δημοσιογράφο, Μπάμπη Δούκα, λίγο μετά τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα στο εξωτερικό, στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μία γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες –τα «θέλω» του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά–, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό.

Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου.