Γύρισε στην Ελλάδα και κόλασε τα πλήθη η Αθηνά New York - Το βίντεο που άφησε λίγα στην φαντασία

Ο κακός χαμός στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γύρισε στην Ελλάδα και κόλασε τα πλήθη η Αθηνά New York - Το βίντεο που άφησε λίγα στην φαντασία

Η Αθηνά New York εδώ και αρκετούς μήνες έχει εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο δε θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την χώρα της για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ειδικά μετά τη νίκη της στο The Bachelor.

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, η Αθηνά New York είναι έτοιμη να κυνηγήσει νέες ευκαιρίες και να βρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της.

Η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό και καθημερινά απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά, ενώ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα.

Το βίντεο της Αθηνάς New York

Ένα από αυτά μάλιστα, δείχνει την ίδια να ποζάρει με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το εντυπωσιακό κορμί της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια, έπεσαν «βροχή».

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές

Η Αθηνά New York δεν κέρδισε μόνο την καρδιά του Bachelor, Αλέξη Παππά, αλλά κατάφερε να κατακτήσει και την συμπάθεια του ελληνικού κοινού. Λίγο τα τσαλίμια λίγο τα σπαστά ελληνικά της, την έκαναν viral μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σίγουρα στην δημοτικότητά της παίζει ρόλο και η τρομερή εμφάνισή της. Μάλιστα η κατάξανθη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης ζει στιγμές Hollywood στην Αμερική, ωστόσο κάτι την έκανε να γυρίσει εσπευσμένα στην Ελλάδα (δείτε εδώ για πιο λόγο επέστρεψε).

Ο λόγος δεν είναι ο Αλέξης Παπάς, καθώς η σχέση μεταξύ τους τελείωσε άδοξα και σύντομα, όμως αυτό δεν κρατά μακριά το χαμόγελο της Αθηνάς. Και φυσικά κάθε φορά που μπορεί σκοπεύει να αναδεικνύει τα κάλλη της, άλλωστε έκανε τόσο κόπο για να τα αποκτήσει.

Η Αθηνά έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα της πολλάκις για να δημιουργήσει την εικόνα που θα ικανοποιεί πρώτα εκείνη και μετά όλους τους γύρω της. Μάλιστα όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία από το παρελθόν της, η Αθηνά έχει πειράξει σίγουρα την μύτη και τα χείλη της, αλλά έχει προσθέσει και στήθος.

Αθηνά New York πλαστικές