«Σε όλα τα όχι που άκουσα...» - Τα ''καρφιά'' της Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Love island

Θα είναι και επίσημα παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σε όλα τα όχι που άκουσα...» - Τα ''καρφιά'' της Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Love island

Τα ευχάριστα νέα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ''έσκασαν'' και επίσημα τη Δευτέρα 8/8 με τον ΣΚΑΪ να ανακοινώνει, πως μετά τις τόσες συζητήσεις και υποψίες, η Παπαγεωργίου έρχεται στο δυναμικό του καναλιού.

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο που έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του ''Love island''. Η ίδια λοιπόν, αφού περίμενε τον σταθμό να πει ουσιαστικά τα νέα, στη συνέχεια έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους.

Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

Παπαγεωργίου - Love island

Η Παπαγεωργίου "έφαγε" τη θέση της Σπυροπούλου

Τελικά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή και ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το πως "έχασε" μέσα από τα χέρια της το My style rocks. Μπορεί στην αρχή όλοι να πιστεύαμε πως εκείνη θα παρουσιάσει το νέο κύκλο που θα επιστρέψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τελικά όμως, μια άλλη κυρία της showbiz, της "έφαγε" τη θέση. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Σίγουρα στον ΣΚΑΙ θα ήθελαν να δοκιμάσουν ένα καινούργιο πρόσωπο και ειδικά της Ηλιάνας, η οποία και αγαπητή στο κοινό είναι και έχει την ατάκα να κρέμεται πάντα από τα χείλη της, όμως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, αφού είναι ακόμη νωρίς. Οι εκπομπές ωστόσο, έχουν σίγουρη τη θέση της στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν, μένει στον "αέρα" τηλεοπτικά καθώς άλλη πρόταση δεν της είχε γίνει... Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα! Μένει εκτός ΣΚΑΙ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog τα επαγγελματικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παραμένουν ένα μυστήριο...

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ δεν έχει να της δώσει κάποιο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Από πλευράς της επίσης η παρουσιάστρια θέλει συγκεκριμένα projects τα οποία να γνωρίζει ώστε να έχουν και επιτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες λέγεται πως στο κανάλι γίνονται σκέψεις να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα την ώρα που προβαλλόταν το "Όλα Γκουντ".

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται, παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ενεργό συμβόλαιο ούτε με τον ΣΚΑΙ ούτε και με την Acun Medya. Πολύ πιθανόν λοιπόν, η Queen Dina μας να μείνει εκτός σταθμού...