Πεθερά και νύφη πιο αγαπημένες από ποτέ - Η κοινή έξοδος της Μιχαλακή με τον Παπαγεωργίου μαζί με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πεθερά και νύφη πιο αγαπημένες από ποτέ - Η κοινή έξοδος της Μιχαλακή με τον Παπαγεωργίου μαζί με τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Μετά την μεγάλη χαρά, που είχε το ζεύγος Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου, έμελλε να συναντηθούν το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου εκεί όπου πλήθος συναδέλφων μεταξύ και απλού κοινού καμάρωσε την ηθοποιό στην παράσταση ''Αντιγόνη''.

Η Δανάη για άλλη μια φορά είχε στο πλευρό της τον καλό της, αλλά μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr την είδαμε να αποδεικνύει το πόσο καλές σχέσεις έχει με την μητέρα του συντρόφου της, την Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γλυκιά πεθερά στάθηκε πολύ χαρούμενη τόσο στο πλάι του γιου της, όσο και στης νύφης της χαμογελώντας αληθινά.

Οι κοινές φωτογραφίες της Φιλαρέτης Κομνηνού με τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Φιλαρέτη - Παπαγεωργίου
Φιλαρέτη - Μιχαλάκη

Οι καλοντυμένες κυρίες που ξεχώρισαν από τη βραδιά

Το Σάββατο 06/08/2022, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr πολλούς ανθρώπους των τεχνών, όπως ηθοποιούς και τραγουδιστές, καθώς και επιστήμονες και διακεκριμένους επαγγελματίες. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Ξεκινάμε με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, η οποία πήγε να θαυμάσει τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έπαιζε στην παράσταση. Επέλεξε λαδί σατέν φόρεμα, το οποίο συνδύασε πολύ σωστά με flat σανδάλια αρχαιοελληνικού τύπου και πολλά κοσμήματα. Απλή, λιτή και όμορφη.

Δέσποινα Βανδή

Στη συνέχεια είδαμε την γιατρό και σύζυγο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη. Εμφανίστηκε με εμπριμέ, maxi φόρεμα το οποίο συνδύαζε το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά σανδάλια. Για να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα... την έχουμε δει σε ωραιότερες εμφανίσεις.

 Νατάσα Παζαΐτη

Έπειτα έχουμε την Φιλαρέρτη Κομνηνού, η οποία πήγε να δει τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος έπαιζε στην παράσταση . Επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο κιμονό με λευκά λουλούδια. Πέρα από το εντυπωσιακό αυτό κομμάτι, δε μου κέντρισε κάτι άλλο το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφη, ιδίως με αυτό το χτένισμα.

Φιλαρέρτη Κομνηνού-Γιώργος Παπαγεωργίου

Η ηθοποιός, Κατερίνα Ευαγγελάτου, ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, καθώς εμφανίστηκε με ένα ροζ μακρύ φόρεμα, με κόκκινα σχέδια και κόκκινα σανδάλια. Της πηγαίνουν απίστευτα τα χρώματα, ενώ επέλεξε το τέλειο μακιγιάζ γι' αυτό το look. Παίρνει 10/10.

 Κατερίνα Ευαγγελάτου

Πολλοί ηθοποιοί από την τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες πήραν μέρος στην παράσταση, γι' αυτό και παρευρέθηκαν εκεί και η Έλλη Τρίγγου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Δανάη Μιχαλάκη. Το φόρεμα που βλέπουμε να φοράει η Έλλη είναι ένα από αυτά με τα οποία έπαιξε στην παράσταση. Η Χριστίνα δίπλα, επέλεξε ένα αρκετά απλό, μαύρο τοπ, το οποίο συνδύασε με γκρι-λαδί φούστα. Η Δανάη μετά το ρόλο της, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κοραλί φόρεμα με έναν ώμο.

 Έλλη Τρίγγου-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη-Δανάη Μιχαλάκη

Για το τέλος άφησα την ηθοποιό, Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία ήταν σαν αρχαία Ελληνίδα με αυτό το υπέροχο maxi λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσή ζώνη και μπεζ εσπαντρίγιες, οι οποίες έχουμε πει πολλές φορές πόσο μεγάλη τάση είναι (δες εδώ αυτές που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και 4 που σου προτείνουμε). Το μόνο που θα άλλαζα στην εικόνα της είναι η λευκή τσάντα-νεσεσέρ, από τον οίκο Chanel, που κρατάει στο χέρι, καθώς δεν ταιριάζει καθόλου με το ύφος του φορέματος.

Αντιγόνη Κουλουκάκου