«Δεν είμαι μόνος....» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Λάκη Γαβαλά

«Είμαι πολύ καλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είμαι μόνος....» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μόλις έκλεισε τα 70 του χρόνια, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τι συμβαίνει σε αυτή το τελευταίο διάστημα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και το στοιχείο που τον βοήθησε να τις ξεπεράσει, αλλά και για τα επόμενα του βήματα στην τηλεόραση.

Ο διάσημος σχεδιαστής επισήμανε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάει πάρα πολύ όμορφα, ενώ επειδή ο σύντροφός του κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, θεωρεί πως αυτό βοηθάει την αγάπη τους να δυναμώνει και να μη γίνεται κουραστική. Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, τόνισε πως θέλει να είναι στο My Style Rocks, αλλά ανοίγει και κανάλι στο Youtube.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για την προσωπική του ζωή

Το χιούμορ είναι σωτήριο σε στιγμές κρίσης;

Φυσικά. Έχω ένα θράσος που βγαίνει από τη γνώση –δεν έχω σκέτο θράσος- και το χρησιμοποιώ, μέχρι εκεί.

Στην προσωπική σας ζωή είστε μόνος;

Όχι, δεν είμαι μόνος, έχω παρέα, τα περνώ πολύ καλά. Ευτυχώς είναι ένα άτομο που δουλεύει στο εξωτερικό και πηγαινοέρχεται, άρα λοιπόν δεν έχω πρόβλημα κόπωσης της σχέσης, γιατί, όταν βλέπεις κάποιον συνέχεια, μπορεί να σε βαριέται ή να βαριέσαι εσύ. Είμαι πολύ καλά.

Λάκης Γαβαλάς

Τηλεοπτικά ποια είναι τα επόμενα βήματά σας;

Ανήκω στο My Style Rocks, αν και εφόσον ξαναγίνει. Από εκεί και πέρα, τώρα δημιουργώ κανάλι στο Youtube, όπου θα κάνω τη δική μου εκπομπή. Διδάσκω σε δύο σχολές, έχω συνεργασία με τρεις εταιρίες ρούχων, είμαι πολύ απασχολημένος. Ευτυχώς, γιατί έτσι δεν προλαβαίνω να πάθω και κατάθλιψη.

''Περνούσα τη Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά''

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς στη νέα του συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και για το ιδιαίτερο ντύσιμό του. Ακόμα εξέφρασε τις σκέψεις του γύρω από το κατά πόσο είμαστε προοδευτικοί στην Ελλάδα και αν βλέπει κάποια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο σχεδιαστής είναι από τους ανθρώπους που πάντα λέει καθαρά και σταράτα τη γνώμη του χωρίς να φοβάται την κριτική. Έτσι όταν θεωρεί κάτι ενοχλητικό ή ακαλαίσθητο δε διστάζει να το σχολιάσει, με τον ίδιο φέτος να έχει ''δικάσει'' το GNTM 5 και τις επιλογές για την κριτική επιτροπή. Αγαπημένος του στόχος βέβαια ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, που θεωρεί ότι κάνει ότι μπορεί για να προκαλεί.

-Έχετε υποστεί bullying;

«Έμενα στον Κορυδαλλό και πήγαινα στο θέατρο, στη οδό Αλεξάνδρας, στο «Μπουρνέλη», μιλάω τώρα για τη δεκαετία του ’70. Φορούσα μια καμπάνα κι ένα σακάκι καρό μπλε-άσπρο-κόκκινο, που πολύ θα ήθελα να είχα και τώρα. Περνούσα την οδό Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά τρελά. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, έλειπαν η άρπα και το βιολί για να το συνοδεύουν. Οπότε, το bullying το πέρασα με αυτόν τον τρόπο».

-Έχουμε εξελιχθεί ή εξακολουθούμε να είμαστε οπισθοδρομικοί;

«Ένα μεγάλο κομμάτι έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα μέσα από την τεχνολογία. Θεωρώ ότι η Ελλάδα βγάζει καλά άτομα. Επειδή παρακολουθώ την ανιψιά μου, τη μικρότερη, είναι παιδιά τα οποία κάνουν αθλητισμό, προσέχουν τη διατροφή τους, μελετούν, εξελίσσονται».