Χόρευε και τραγουδούσε όλη την ώρα - Η άβολη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διασκέδαζε περισσότερο από την κόρη του σε συναυλία

Η μικρή παρόλα αυτά το χάρηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χόρευε και τραγουδούσε όλη την ώρα - Η άβολη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διασκέδαζε περισσότερο από την κόρη του σε συναυλία

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει αφήσει πλέον το ποδόσφαιρο και η αποκλειστική του προτεραιότητα είναι τα παιδιά του και η γυναίκα του. Αφού "τακτοποίησε" τον μεγάλο του γιο, με έναν πλουσιοπάροχο γάμο, σειρά έχουν τα αδέρφια τους. Η μικρή του κόρη, είναι ανήλικη, οπότε ο γάμος δεν είναι στα άμεσα πλάνα της, ωστόσο έχει άλλες επιθυμίες, που ο πατέρας της καλείται να πραγματοποιήσει.

Ήθελε, λοιπόν, να βρεθεί σε συναυλία του The Weeknd και αυτό ακριβώς έκανε ο πρώην αθλητής, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πβς την απόλαυσε ακόμη περισσότερο, αφού τραγουδούσε και χόρευε σε όλη τη διάρκεια, "ντροπιάζοντας" κατά τη γνώμη του το παιδί του. Φυσικά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αυτές τις στιγμές για να διασκεδάσει τους θαυμαστές του.

Η "ντροπιαστική" στιγμή του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συναυλία με την κόρη του

Ντέβιντ Μπέκαμ

Εξόργισε το κοινό του με φωτογραφία που φιλάει στο στόμα την κόρη του!

Όλοι γνωρίζουν την αδυναμία που έχει ο David Beckham στη Harper και μία πρόσφατη φωτογραφία τους ξεχειλίζει τρυφερότητα. Μία μεγάλη μερίδα των φανς του όμως, δε μετέφρασε ως ένδειξη τρυφερότητας την κίνησή του να τη φιλήσει στο στόμα και εξέφρασε την ενόχλησή της μέσω άπειρων σχολίων στο Instagram.

Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή: Τα «όργανα» άρχισαν όταν η Victoria δημοσίευσε μία φωτογραφία του συζύγου της, να φιλά στο στόμα την κόρη τους, Harper, γράφοντας «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Οι τρεις τους είχαν περάσει μία καταπληκτική ημέρα στην εξοχή μαζεύοντας λουλούδια και καρπούς από τα δέντρα και το έδαφος.

Οι followers τους όμως, θεώρησαν ανάρμοστο το φιλί στο στόμα από έναν πατέρα στην κόρη του και ξεκίνησαν να αφήνουν δηκτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. «Παρακαλώ σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στο στόμα», «Γιατί τη φιλάει στο στόμα;», σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν οι αντιδράσεις των φανς, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να υπερασπιστούν την οικογένεια. Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία του γιού του.