Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς - Η αλλαγή στο προφίλ της Μαίρης Συνατσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Επειδή τα λέγαμε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς - Η αλλαγή στο προφίλ της Μαίρης Συνατσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Μαίρη Συνατσάκη από τότε που αποκάλυψε πως πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις για το μωράκι που έχει στα σπλάχνα της. Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που χρειάστηκε να απαντήσει αφορά το γεγονός πως έχει τρεις γάτες στο σπίτι και πολλοί δεν γνωρίζουν πως αυτό επηρεάζει την εγκυμοσύνη.

Η επιχειρηματίας απάντησε αναλυτικά για το θέμα εξηγώντας μέχρι και τις εξετάσεις που της υπέβαλε ο γιατρός της για να βεβαιωθεί πως όλα είναι καλά, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως έχασαν αυτή την ενημέρωση και την ξαναρώτησαν. Για να διευκολύνει, λοιπόν, τους ακόλουθούς της, αλλά και για να έχει συγκεντρωμένο όλο το υλικό που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα και θα ανεβάζει στην πορεία για το παιδάκι της προχώρησε σε μία αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram.

Η αλλαγή στο προφίλ της Μαίρης Συνατσάκη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Έτσι, έφτιαξε "highlights", για να μπορεί να βρίσκει ο καθένας ότι χρειάζεται ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να απαντά και εκείνη σε πράγματα που έχει ξαναπεί.

Μαίρη Συνατσάκη

Λιγούρες για την εγκυμονούσα - Τι της έκανε όρεξη να φάει

Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φαίνεται πως διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανυπομονεί τόσο η ίδια όσο και ο Ίαν Στρατής να αγκαλιάσουν το μωράκι τους.

Η παρουσιάστρια ωστόσο αποφεύγει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο μέρα με την μέρα αποκαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα τις λιγούρες που έχει.

Έτσι η ίδια, μετά τις πρώτες της δηλώσεις για το μωράκι που περιμένει, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τι έφαγε σήμερα το μεσημέρι 7/8.

Μιας και προσπαθεί αυτά που τρώει να είναι υγιεινά και θρεπτικά, είδαμε από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως έφαγε χωριάτικη σαλάτα, με ντολμαδάκια, φέτα και ελιές, ένα υγιεινό μεν φαγητό, αλλά συνάμα και πολύ απολαυστικό!

"Πες μου ότι είναι Κυριακή μεσημέρι καλοκαίρι χωρίς να μου πεις ότι είναι Κυριακή μεσημέρι καλοκαίρι", έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, μοιράστηκε ακόμα μια λιγούρα της, που ήταν κομμένη ντομάτα, με αβοκάντο, κριτσίνια και γαλοπούλα.