Ξέχασε τα μακιγιάζ και τα μαλλιά κομμωτηρίου - Χαμένη στους καταρράκτες η Σίσσυ Χρηστίδου

Οι εναλλακτικές διακοπές της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέχασε τα μακιγιάζ και τα μαλλιά κομμωτηρίου - Χαμένη στους καταρράκτες η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι σε φάση διακοπών και ξεκούρασης, καθώς η χρονιά που πέρασε έμελλε να τη φέρει αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις, όμως εκείνη κατάφερε και στάθηκε στα πόδια της τόσο ως επαγγελματίας αλλά και ως μητέρα που είναι.

Για τον λόγο αυτό οι φετινές διακοπές έχουν μεγάλη σημασία για εκείνη και μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αντιλαμβανόμαστε πως είναι πιο απλές και έχουν έντονο το στοιχείο της φύσης.

Η Σαμοθράκη λοιπόν, είναι ο τελευταίος προορισμός, που έχει επισκεφτεί εκεί όπου τη βλέπουμε με το μπικίνι της και γενικά με πιο απλά outfit, χωρίς make up και φτιαγμένα μαλλιά.

Οι εναλλακτικές διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου στη Σαμοθράκη

Οι παράλληλες χαρές του γιου της

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

undefined

undefined