Aνέμελη στους δρόμους της Γαλλιάς - Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Ασημακοπούλου από το roadtrip στην Ευρώπη

Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Aνέμελη στους δρόμους της Γαλλιάς - Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Ασημακοπούλου από το roadtrip στην Ευρώπη

Η περίοδος των διακοπών είναι πλέον στο Ζενίθ της, αφού πλησιάζουμε τα μέσα Αυγούστου και όλοι οι celebrities επιλέγουν συνήθως κάποιο ελληνικό νησί για τις στιγμές χαλάρωσής τους. Όχι όμως και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, που επέλεξε εναλλακτικές διακοπές στην κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γαλλία και το Βέλγιο, ανεβάζοντας μοναδικές φωτογραφίες από τις βόλτες τις και τις επισκέψεις στα αξιοθέατα των δύο χωρών.

Την ηθοποιό την έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές συμμετοχές της στην τηλεόραση, ωστόσο καθιερώθηκε στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε επί πέντε σεζόν στη σειρά «Το σόι σου». Έχει κάνει βέβαια και εμφανίσεις στο θεατρικό σανίδι, μέσα από τις οποίες έζησε και την πιο έντονη στιγμή στην καριέρα της, όταν την ώρα της παράστασης ένα ευτράπελο αναστάτωσε το κοινό. Πλέον απέχει λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Ασημακοπούλου από το roadtrip σε Γαλλία και Βέλγιο

Η ηθοποιός έχει ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να βρείτε και στο προφίλ της στο instagram και δείχνει πολύ ανέμελη και ανανεωμένη, στο ταξίδι της στο εξωτερικό. Χρειάζονται άλλωστε αυτές οι στιγμές χαλάρωσης καθώς έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας γεμάτος πρόβες και γυρίσματα, είτε επιλέξει την τηλεόραση, είτε το θέατρο.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου πανευτυχής στις διακοπές της

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ποζάρει στους δρόμους της Κεντρικής Ευρώπης

H Iωάννα Ασημακοπούλου επισκέπτεται τα αξιοθέατα της Γαλλίας

Η αποκάλυψη για την ψυχανάλυση, αλλά και για τις μελέτες της

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3 μετά από τον Γιώργο Παπαπαύλου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την ψυχανάλυση που έκανε ενώ από την άλλη αποκάλυψε της αρέσει να μελετάει τη φύση του ανθρώπου.

«Έχω κάνει ψυχανάλυση και με ενδιαφέρει πάρα πολύ, διαβάζω, μελετάω πάρα πολύ τη φύση του ανθρώπου μέσα από αυτό. Δεν ανακαλύπτω πράγματα μόνο για τον εαυτό μου, ανακαλύπτω πολλές πράξεις για το πως αντιδρούμε και λειτουργούμε ως άνθρωποι αλλά και την αιτιολόγηση. Και στη δική μας τη δουλειά πρέπει να αναλύουμε συνέχεια ανθρώπους να παρατηρούμε, είναι βασικό μέρος της δουλειάς.

«Μέσα από την τέχνη που και αυτή λειτουργεί πάρα πολύ θεραπευτικά, νομίζω ότι μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου. Είναι πολύ όμορφο αυτό, γιατί είσαι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, έτσι έχεις μεγαλώσει και το πιο όμορφο πράγμα είναι να μάθεις να αγαπάς αυτό που είσαι. Νομίζω ότι αυτό σε μαθαίνουν και οι δύο οι διαδικασίες»