Με τις φίλες της, τον καλό της και φλοράλ φόρεμα - Οι φωτογραφίες από το πάρτυ της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες

Έσβησε κεράκια μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με τις φίλες της, τον καλό της και φλοράλ φόρεμα - Οι φωτογραφίες από το πάρτυ της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες

Γενέθλια είχε χθες 7/8 η Λάουρα Νάργες και όπως σας είπαμε και πριν από λίγη ώρα ο σύζυγός της Χρήστος Σαντικάι της έκανε ένα πάρτυ έκπληξη. Η 32η χρονιά στη ζωή της λοιπόν θα είναι μία από τις πιο όμορφες καθώς από βδομάδα σε βδομάδα αναμένουν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η Νάργες λοιπόν γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα με τον Σαντικάι και μερικές καλές φίλες και όπως θα δείτε έλαμπε από ευτυχία μέσα στο όμορφο φλοράλ φόρεμα που επέλεξε.

Οι δυο τους βρίσκονται σε φουλ προετοιμασίες για την έλευση του πρώτου τους παιδιού που αν κρίνουμε από την κοιλίτσα της Λάουρας δεν αργεί. Όπως φαίνεται ο Σαντικάι έχει κάνει προσωπική υπόθεση την αναμόρφωση του παιδικού δωματίου, αφού στο βίντεο που δημοσίευσε η σύζυγός του τον βλέπουμε να έχει στρωθεί στη δουλειά με τα εργαλεία στα χέρια.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλια της Λάουρα Νάργες

Με πολύ καλή διάθεση, καλούς φίλους και τον σύζυγό της η Λάουρα Νάργες έλαμπε μέσα στο όμορφο λουλουδένιο φόρεμα που επέλεξε και έσβησε τα κεράκια για τα 32 της χρόνια. Μάλιστα ο Σαντικάι της είχε παραγγείλει μια πολύ ιδιαίτερη τούρτα με μία φωτογραφία τους πάνω.

Η ΄Λάουρα Νάργες με δυο καλές της φίλες στα γενέθλιά της

Η Νάργες με τον Σαντικάι στα γενέθλιά της

Η τούρτα που επέλεξε ο Χρήστος Σαντικάι για τα γενέθλια της Λάουρα Νάργες

Τι απαγόρευση της έβαλε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ΚΑΙ αυτή την εγκυμοσύνη (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) λίγο καιρό πριν σας μιλήσουμε πρώτοι και για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένει). Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι από μέρα σε μέρα θα φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και φαίνονται πανευτυχής, πως να μην είναι άλλωστε;

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράζονται κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και προσφάτως σε ένα από αυτά η παρουσιάστρια αποκάλυψε κάτι που της έχει απαγορεύσει ο Χρήστος να κάνει μέχρι να γεννήσει (μπορεί και μετά βασικά)...

Χρήστος Λάουρα εγκυμοσύνη

"Καληνύχτα με μουσικό μάθημα από τον μπαμπά! Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να "μην μάθει στα φάλτσα"... δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό; Θα γίνω μια μέρα popstar επίτηδες!", έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να τραγουδά και να φιλά την κοιλίτσα της.

Φυσικά πάνω στην πλάκα αλλά.. τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος, ξέρει καλύτερα (χαχα).