Το πρόδωσε η μητέρα της Λάουρα - Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους Νάργες και Σαντικάι

Το σχόλιο στην ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρόδωσε η μητέρα της Λάουρα - Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους Νάργες και Σαντικάι

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγο καιρό η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ, οι οποίοι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, που θα είναι αγοράκι.

Η Λάουρα μάλιστα χθες 8/8 γιόρτασε τα γενέθλια της και ο νεαρός τραγουδιστής της ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι-έκπληξη, με την ίδια λίγο αργότερα να δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες στο Instagram (δείτε τες εδώ).

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης είχε γράψει χαρακτηριστικά: «32. So this is what happened last night. Φέτος - για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα - δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτη. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας! Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως.

Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια. Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα. Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα. @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!».

Έτσι θα ονομάσουν τον γιο τους Λάουρα Νάργες & Χρήστος Σαντικάι

Φυσικά, ένα από αυτά τα σχόλια ήταν του Χρήστου Σαντικάι: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα». Μάλιστα, στο σχόλιο αυτό απάντησε η μητέρα της Λάουρα, η οποία αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα ονομάσει τον γιο του, Αλέξανδρο.

Έτσι θα ονομάσουν τον γιο τους Λάουρα Νάργες & Χρήστος Σαντικάι

Η απαγόρευση του τραγουδιστή στην αγαπημένη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ΚΑΙ αυτή την εγκυμοσύνη (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) λίγο καιρό πριν σας μιλήσουμε πρώτοι και για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένει). Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι από μέρα σε μέρα θα φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και φαίνονται πανευτυχής, πως να μην είναι άλλωστε;

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράζονται κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και προσφάτως σε ένα από αυτά η παρουσιάστρια αποκάλυψε κάτι που της έχει απαγορεύσει ο Χρήστος να κάνει μέχρι να γεννήσει (μπορεί και μετά βασικά)...

Λάουρα Νάργες

"Καληνύχτα με μουσικό μάθημα από τον μπαμπά! Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να "μην μάθει στα φάλτσα"... δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό; Θα γίνω μια μέρα popstar επίτηδες!", έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να τραγουδά και να φιλά την κοιλίτσα της.

Φυσικά πάνω στην πλάκα αλλά.. τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος, ξέρει καλύτερα (χαχα).