Φωτεινό με μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Έχει λευκούς καναπέδες, λευκά χαλιά και ξύλινα πατώματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινό με μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και λίγες μέρες βρισκόταν διακοπές με την αγαπημένη του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ φωτογραφίες από την εξόρμησή τους), ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι του και στα αγαπημένα του κατοικίδια, τον Άντι, τον Τρίκι και την Τζούτζουμπι.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν την πρώτη καραντίνα πήρε την απόφαση να μετακομίσει και έτσι άλλαξε σπίτι. Ο χώρος του είναι προσεγμένος και αντανακλά την έντονη προσωπικότητά του, ενώ η διακόσμηση είναι μοντέρνα και νεανική.

Το μοντέρνο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σπίτι του σε τόνους του λευκού, ενώ έχει βάλει και ξύλινα στοιχεία. Πρόκειται για έναν πολύ ζεστό και άνετο χώρο, γεμάτο με βιβλία και πολύχρωμα διακοσμητικά.

Νίκος Μουτσινάς Instagram
Νίκος Μουτσινάς σπίτι
Νίκος Μουτσινάς σαλόνι

Η τοποθέτησή του για την υιοθεσία

Ο παρουσιαστής του Καλό μεσημεράκι, μετά το φινάλε της σεζόν, βρέθηκε στην εκπομπή Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/7 και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τη ζωή του αλλά και για πολλά που δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα!

Ο λόγος λοιπόν για το Νίκο Μουτσινά, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικότητάς του, για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, αλλά σχολίασε και τα όσα ισχύουν σχετικά με την υιοθεσία στη δική του περίπτωση.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει και δεν προχωράει η υπόθεση της υιοθεσίας με τη δική του περίπτωση, και δεν θεωρεί πως ευθύνεται το γεγονός πως θα είναι μία μονογονική οικογένεια μιας και τέτοια προβλήματα τα αντιμετωπίζουν όλες του είδους οι οικογένειες στη χώρα μας.

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων και πως δεν πιστεύει πως στην Ελλάδα προτιμά το κράτος τα παιδιά να είναι πόσα μέσα σε ορφανοτροφεία παρά να δοθούν σε άτομα που θέλουν να γίνουν γονείς.