«Στα δικά σου μάτια...» - Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα η Κέλλυ Κελεκίδου με την μικρή Ελπινίκη

Οικογενειακές διακοπές και συναυλίες μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στα δικά σου μάτια...» - Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα η Κέλλυ Κελεκίδου με την μικρή Ελπινίκη

Η Κέλλυ Κελεκίδου αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ωστόσο είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον ελεύθερο χρόνο που μπορεί να έχει να πάει χαμένο και θέλησε να συνδυάσει τις συναυλίες της με οικογενειακές διακοπές. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου την είδαμε να ποζάρει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει, με ένα κορμί που προκαλεί "πανικό".

Λίγες ημέρες αργότερα όμως δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία, αυτή τη φορά με την κόρη της, Ελπινίκη, μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, με τις δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια και να αγκαλιάζονται. Η τραγουδίστρια φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, από τη στιγμή που την έχει στο πλευρό της, όπου κι αν βρίσκεται και μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου με την κόρη της στο ηλιοβασίλεμα

«Όλα τα ηλιοβασιλέματα του κόσμου στα δικά σου μάτια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κέλλυ Κελεκίδου

«Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια»

Η Κέλλυ Κελεκίδου όσο προσηλωμένη κι αν είναι στην καριέρα της και στην μουσική της, ποτέ δεν ξεχνά τα παιδιά της με τον Νίκο Κουρκούλη και πάντα φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τους, όπως και εκείνος, γεγονός που φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσαν λίγες ημέρες πριν. Αυτό το διάστημα, τα σχολεία κλείνουν και οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έτσι, και στο σχολείο της κόρης του ζευγαριού, Ελπινίκης, διοργάνωσαν μία τελετή αποχαιρετισμού. Η περήφανη μαμά, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή και θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας κάποιες από αυτές τις στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω story. Η ίδια δηλώνει περήφανη για την Ελπινίκη της και δεν το κρύβει.

«Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου Ελπινίκη μου!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση και έπειτα πρόσθεσε άλλη μία.

Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη
«Ελληνικό πανηγύρι στο σχολείο μας», συμπλήρωσε, φωτογραφίζοντας όλα τα παιδιά συγκεντρωμένα στο γήπεδο την ώρα που χόρευαν.

Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη σε σχολική γιορτή