Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύντροφός του υποδέχθηκε τον Tommy Hilfiger στο κατάστημα τους στη Μύκονο

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύντροφός του υποδέχθηκε τον Tommy Hilfiger στο κατάστημα τους στη Μύκονο

Από τον Απρίλιου έγινε γνωστή η είδηση πως άνοιξαν τα καταστήματα του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο, καθώς η σύντροφός του έπρεπε να συνεχίσει αυτό που είχε δημιουργήσει κρατώντας τη μνήμη του ζωντανή στην προσπάθεια της να συντηρήσει επίσης την οικογένειά της.

Στον πολυτελή χώρο του ενός καταστήματος θα φιλοξενούνται μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν πολλές δημιουργίες πολύ γνωστών brand, όπως είναι και οι δημιουργίες της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Dee Ocleppo, η οποία έχει δώσει το όνομά της στα ρούχα της. Είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy Hilfiger, με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού υποδέχθηκε τον Tommy Hilfiger και την Dee Ocleppo στο κατάστημά του αδικοχαμένου

Έτσι, αυτή την εποχή που έχει ανθίσει και ο τουρισμός, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και, μάλιστα, ντυμένος στα λευκά, βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την βραδιά.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, που απαθανάτισε αυτές τις στιγμές, δηλώνει ενθουσιασμένος με τις ομορφιές του νησιού και την ενέργεια που εκπέμπει το νησί. Όσον αφορά την διαμονή τους, θα βρίσκονται μαζί σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό.

«Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν...»

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της Κατερίνας Μονογυιού στην Βουλή μετά τον θάνατο του αδερφού της, την σιωπή της "έσπασε" και ο σύζυγός του για το μοιραίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. Τα λόγια της για την στιγμή του απεγκλωβισμού της συγκλονίζουν.

Η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.