Με λευκό μίνι φόρεμα και φαγητό στο χέρι - Η Μάρα Ζαχαρέα ποζάρει στην παραλία και απλώνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Κούκλα και τσαχπίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό μίνι φόρεμα και φαγητό στο χέρι - Η Μάρα Ζαχαρέα ποζάρει στην παραλία και απλώνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Η Μάρα Ζαχαρέα αποτελεί μία από τις πιο κομψές και σοβαρές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο το τελευταίο διάστημα τη βλέπουμε με εντελώς διαφορετικά μάτια, αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει διαρκώς φωτογραφίες της με μαγιό και μία πιο τσαχνπίνικη διάθεση.

Τις προάλλες την είδαμε στο πλευρό της Μαρίας Αναστασοπούλου, με τις δυο τους να είναι πιο μαυρισμένες από ποτέ, ωστόσο την Τρίτη 9/8 πόσταρε μία άλλη φωτογραφία της, όπου απαθατίζεται μόνη της καθιστή σε μία καρέκλα θαλάσσης, με ένα λευκό μίνι φόρεμα και γυαλιά στο κεφάλι, την ώρα που κρατάει το φαγητό της στα χέρια.

Η Μάρα Ζαχαρέα στην παραλία με φαγητό στο χέρι

Αυτό που παρατηρεί κανείς, όμως, και επικεντρώνεται σε αυτό κοιτώντας την εικόνα, είναι τα καλλίγραμμα πόδια της, που φαίνονται δύο μέτρα και είναι λες και ανήκουν στο σώμα κάποιας 20άρας.

Μάρα Ζαχαρέα

«Μόνη μου ανάμεσα σε επτά άνδρες»

Η Μάρα Ζαχαρέα - η οποία παραμένει κορμάρα στα 57 της - έδωσε συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση και μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από συναδέλφους της.

Έχεις νιώσει να σε υποτιμούν ή να σε υποσκελίζουν μόνο και μόνο λόγω του φύλου σου;

Προφανώς. Δεν νομίζω πως θα ρωτήσεις κάποια γυναίκα που ανέβηκε ψηλά στον τομέα της και θα σου πει το αντίθετο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ έντονο. Έπρεπε να προσπαθήσω διπλά και τριπλά από τους άντρες συναδέλφους να αποδείξω ότι αξίζω. Αρκεί να σου πω ότι και στο πολιτικό ρεπορτάζ επίσης είχα κατακτήσει την πρωτιά. Το 1991 ήμουν η μοναδική γυναίκα στο πολιτικό ρεπορτάζ του Mega.

Μόνη μου ανάμεσα σε επτά άνδρες. Άσε, δεν θέλεις να ξέρεις τι πέρασα. Νομίζω όμως πως οι δυσκολίες με πείσμωσαν περισσότερο. Σήμερα, όταν ακούω ορισμένους να θεωρούν ότι πιέζονται ή κουράζονται σκέφτομαι «αχ και να ήσουν εκείνα τα χρόνια στο Mega».

Μάρα Ζαχαρέα