Ολόλευκο και πολύ μεγάλο - Το σκάφος που κάνει τις βόλτες του ο Ρουβάς με τη Ζυγούλη και τα παιδιά

Δεν το δείχνουν ποτέ στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόλευκο και πολύ μεγάλο - Το σκάφος που κάνει τις βόλτες του ο Ρουβάς με τη Ζυγούλη και τα παιδιά

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια. Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το πρώην μοντέλο έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους και σπάνιες είναι μάλιστα οι αναρτήσεις της στα social media (δείτε την πιο πρόσφατη κοινή τους στο προφίλ του τραγουδιστή).

Την θερινή περίοδο το ζευγάρι, όταν ο καλλιτέχνης δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις διακοπές του οικογενειακώς. Είτε νοικιάζουν καταμαράν όπως κάνουν συνήθως είτε κάνουν πιο κοντινές αποστάσεις με το δικό τους σκάφος που έχουν εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό είναι το σκάφος Ρουβά - Ζυγούλη

Η Αριάδνη Ρουβά, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας λατρεύουν τις βόλτες με το σκάφος και όποτε το ζητούν, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι.

Όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, το σκάφος διαθέτει καμπίνα, αλλά και μεγάλο χώρο για να κάτσεις.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη σκάφος

Η περιουσία του τραγουδιστή

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν σταματάει να εργάζεται, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, η οποία αποτιμάται τόσο σε ακίνητα όσο και σε μετρητά, αλλά και σε επενδύσεις.

Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν. Όμως, ο Σάκης θεώρησε καλό να βάλει από τώρα σε τάξη τα πράγματα, ώστε να ησυχάσει από αυτό και να αισθάνεται ήρεμος και ασφαλής.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά (δείτε φωτογραφίες) μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Πέρα από το σπίτι στον Βουτζά, υπάρχουν και τα οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή στην Κέρκυρα.

Εκεί και πάλι τα πράγματα μοιράζονται, με το σπίτι να πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το ίδιο θα συμβεί και με ένα καταπίστευμα που έχει δημιουργήσει ο τραγουδιστής και το οποίο περιλαμβάνει άγνωστο ποσό μετρητών.

Αυτά θα μοιραστούν ισόποσα στα τέσσερα παιδιά του, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

Πηγή: Ciao