Φανερά αδυνατισμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα της φωτογραφία με μαγιό

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα της φωτογραφία με μαγιό

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Η ίδια, μετά το τέλος των γυρισμάτων του νέου ριάλιτι του STAR, Asia Express, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανώς ανανεωμένη και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ πριν λίγες μέρες γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 9/8, η Ζενεβιέβ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα ολόσωμο εντυπωσιακό μαύρο μαγιό ενώ μάλιστα φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια πήραν μέσα σε λίγα λεπτά φωτιά!

Αδυνατισμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην νέα της φωτογραφία με μαγιό

«You came out of the night, Wearing a mask in white colour. My eyes were shining On the wine, and your aura. All in order, we move into the boudoir, But too soon the morning has resumed.

I'm hanging on the Old Goose Moon. You look like an angel, Sleeping it off at a station. Were you only passing through», έγραψε στην λεζάντα.

Αδυνατισμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην νέα της φωτογραφία με μαγιό

Τα σχόλιά της για το GNTM 5

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός του Χαμογέλα και Πάλι το Σάββατο 2/7, λίγες μέρες μόνο μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι που θα προβληθεί τη νέα σεζόν Asia Express. H ίδια, παρότι έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα, σχολίασε εκ νέου τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM, και μίλησε και για τους κριτές, με τα καλύτερα λόγια!

«Συγκλονιστική επιτροπή, συγχαρητήρια, πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι έξω καρδιά φέρνει το ζάμαν φου, Παριζιάνος. Η Σοφία είναι το τώρα και το αύριο της μόδας και με αφορά και έχεις τη Βίκυ και τον Γιώργο κλασικές αξίες» ανέφερε.

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη Σοφία Χατζηπαντέλη είπε: «Δεν με νοιάζουν τα σχόλια, ο κόσμος το προφανές θα κάτσει να σχολιάσει αλλά η Σοφία έχει τεράστια καριέρα».