Παιδί της θάλασσας η μικρή Αλίκη - Αυτή είναι η νέα ασχολία της κόρης της Τζένης Μπότση

Απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στην Ικαρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παιδί της θάλασσας η μικρή Αλίκη - Αυτή είναι η νέα ασχολία της κόρης της Τζένης Μπότση

Η Τζένη Μπότση έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, εδώ και ένα μήνα περίπου, από την Χίο όπου έκανε και την πρώτη της βουτιά η κόρη της, Αλίκη. Έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να πλατσουρίζουν σε διάφορα μέρη, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Ικαρία.

Όσο περνάει ο καιρός και η μικρή της μεγαλώνει όλο και περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στις δραστηριότητες που μπορούν να δοκιμάσουν, έτσι ώστε και εκείνη να αποκτήσει πολυάριθμες εμπειρίες που θα της μείνουν αξέχαστες, αλλά η μητέρα της θα αισθάνεται ότι αξιοποιεί σωστά και δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Έτσι, κατά την παραμονή τους στο νησί αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαθήματα σερφ και η Αλίκη, φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη, ακολουθώντας τις οδηγίες των δασκάλων. Πέρα, όμως, από αυτές τις ασχολίες απολαμβάνουν και λίγες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται εκεί.

Η κόρη της Τζένης Μπότση ξεκίνησε μαθήματα σερφ

Τζένη Μπότση

Τζένη Μπότση - κόρη

Τζένη Μπότση  - Ικαρία

Τζένη Μπότση  - παιδί

Μαμά και κόρη μπήκαν στην κουζίνα

Η Τζένη Μπότση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η γνωστή ηθοποιός έχει δείξει φανερά πως έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της μιας και οι δυο τους περνούν άπλετο χρόνο μαζί. (δείτε εδώ σε ποιο μέρος πήγαν και ξετρέλανε τους πάντες)

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μοναχοκόρη της, Αλίκη να έχει μπει για τα καλά σε ρόλο μαγείρισσας. Η μικρή φαίνεται πως λατρεύει την μαγειρική μιας και αρκετά συχνά βλέπουμε φωτογραφίες της από την κουζίνα.

Μάλιστα, η Τζένη Μπότση δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά πάνω στην ανάρτηση της φωτογραφία της «Ξεκινήσαμε τα μαγειρέματα».

Ανάρτηση Τζένης Μπότση