«Βγάζω σύφιλη και φλύκταινες...» - Χείμαρρος ο Χάρης Βαρθακούρης με μια ανάρτηση στο Instagram

Tι τον ενόχλησε αυτή τη φορά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βγάζω σύφιλη και φλύκταινες...» - Χείμαρρος ο Χάρης Βαρθακούρης με μια ανάρτηση στο Instagram

Ο Χάρτης Βαρθακούρης μπορεί να είναι ένας τραγουδιστής με μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο το γεγονός ότι έχει πολύ καλή δομή λόγου και συχνά εκφράζεται για ό,τι θεωρεί ότι δεν του ταιριάζει, ήταν και ένας από τους λόγους, που βρέθηκε στη θέση της παρουσίασης, με τους όρους, που έθεταν από τις παραγωγές να τον πιέζουν.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, θέλησε να δείξει πως δε μπορεί να δέχεται συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις και αυτό φάνηκε από ένα μικρό ξέσπασμα, που έκανε την Τρίτη 9/8 μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Με αφορμή λοιπόν, ερώτηση από follower του για προφίλ, που έφερε το όνομα του έγινε χείμαρρος για άλλη μια φορά.

Το ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη στο instagram

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι κάποιοι το πήρατε προσωπικά. Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση. Σαφώς και εκτιμώ την ενημέρωση όταν με προειδοποιούν ότι κάποιος με υποδύεται. Ωστόσο, βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση «Χάρη αυτό είναι δικό σου;».

Διότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως -έστω κατά βάθος- ΞΕΡΕΤΕ ότι ΔΕΝ είναι δικό μου! Και ότι δεν θα μπορούσε να είναι δικό του….για πολλούς λόγους!».

Βαρθακούρης - Ξέσπασμα 2
Ξέσπασμα - Βαρθακούρης

«Το πρόβλημά μου δεν ήταν...»

Σήμερα, Δευτέρα 13/6, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό ήταν. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κάποια στιγμή στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα αλλά έκανε και μία αποκάλυψη για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Δεν θα πω ψέματα. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το ζεύγος επί προσωπικού», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και αναφέρθηκε στη συνέχεια το θέμα με τον λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε επίσης: «Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το ζεύγος, αμφιβάλλω αν είχαν γνώση επί του θέματος, ήταν με τον όποιο πήρε αυτή την απόφαση. Δεν πήρα τον δικηγόρο μου, εξέφρασα την άποψή μου.

Ρε φίλε, κάνε ένα καινούργιο λογαριασμό, ξεκινήστε από το μηδέν. Εμένα δεν με νοιάζει ότι μου πήρες τους followers γιατί δεν ήταν δικοί μου, μου έσβησες τις αναμνήσεις μου.

Ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι Γκουντάρας και Κάκκαβα δεν είχαν γνώση για το θέμα, δεν τους αφορούσε. Δεν τους ανέφερα ποτέ, δεν τους έχω πιάσει στο στόμα μου στο συγκεκριμένο, ποτέ δεν είπα κάτι, ούτε ταγκ τους έκανα. Μια φορά τους έκανα ταγκ για να τους ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο Big Brother».

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα: «Ξέχασες ότι είχαν κάνει και το Big Brother και δεν είσαι ο μόνος. Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν».