Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και αλυσίδες στο πλάι - Η ''καυτή'' εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου στην παραλία

Τι ζήτησε από το κοινό της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και αλυσίδες στο πλάι - Η ''καυτή'' εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου στην παραλία

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μια κοπέλα, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι γνωριμιών ''Power of love'' όμως στη συνέχεια, την είδαμε να απασχολεί και συνεχίζει να κάνει ενέργειες, που αφορούσαν το ευρύ κοινό.

Εκτός από την επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι τη βλέπουμε να είναι και πολύ ενεργή στα social media και κυρίως να δημοσιεύσει αναρτήσεις με τον εαυτό της. Τώρα λοιπόν, μιας και είναι καλοκαίρι ποζάρει συχνά με μαγιό, κάποιες φορές χωρίς το πάνω μέρος, και αυτή τη φορά την είδαμε με ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι με αλυσίδες στο πλάι.

Η καυτή εμφάνιση της Αθηνάς Χρυσαντίδου στην παραλία με μαγιό

«Κάνε να εκραγούν τα θερμόμετρα».

"Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να..."

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.