Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Χαμογελάει ξανά η Super Kική - Η νέα ολόσωμη φωτογραφία και η χειρονομία που έκανε με τα δάχτυλά της

Τι θέλει να πει;

Χαμογελάει ξανά η Super Kική - Η νέα ολόσωμη φωτογραφία και η χειρονομία που έκανε με τα δάχτυλά της
News 09.08.2022 22:11
Από Ελένη Μήτση

Η Super Κική βρίσκεται ξανά στην Αθήνα μετά το ταξίδι, που έκανε με τις φίλες της στην Ικαρία, λέγοντας μάλιστα πως είχε μεγάλη ανάγκη το συγκεκριμένο ταξίδι, μιας και δεν είχε ταξιδέψει για διακοπές, ποτέ στη ζωή της.

Αφού λοιπόν, εκπλήρωσε και αυτή την επιθυμία της κάνει όσα έχει αφήσει στην πόλη. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 9/8 πριν από μια έξοδο της, πόζαρε στον ολόσωμο καθρέφτη της κάνοντας το σήμα της νίκης με το δεξί της χέρι. Να τονίσουμε εδώ πως η γυναίκα φαίνεται στα καλύτερα της, αδυνατισμένη από το ταξίδι, που έκανε, αφού αποκάλυψε την δυσκολία, που είχε εκεί.

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία της Super Kική

Super Κική - Ολόσωμη

"Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ"

Στην εκπομπή του Konilo στο Youtube βρέθηκε η Super Κική και στη συνέντευξή της που βγήκε στον αέρα (4/8) έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τον πρώην της Βίκτωρα. Παραδέχτηκε ότι γίνονται προσπάθειες να τα ξαναβρούν, ωστόσο υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης λόγω της απιστίας του, που της έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να ξεπεράσει την πρόσφατη αποβολή και κάνει πράγματα για τον εαυτό της προκειμένου να ανακάμψει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία με τις καλές της φίλες Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη και ανέβασε και τις πρώτες τους φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε τόσο πολύ ανάγκη, αφού όπως είχε παραδεχθεί δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της κανονικές διακοπές.

Παραδέχθηκε λοιπόν στον Konilo τα εξής:

«Eίναι πολύ περίπλοκη η σχέση που έχω από την αρχή. Έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω ζήσει ότι εκεί που φοβόμαστε να πάμε εκεί είναι η εξέλιξη. Δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά παλεύεται αυτό να βγάλουμε μια άκρη γιατί υπάρχει πάρα πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πάρα πολλές μαχαιριές ο ένας στον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε έχει φταίξει και αυτή στην κρίση εμπιστοσύνης:

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καθόλου, γνωριζόμασταν από πολύ παλιά ως σερβιτόρα εγώ αλλά για λίγο, και μετά από εφτά χρόνια ξαναγνωριστήκαμε. Εγώ από την πάρα πολλή ανασφάλεια επειδή μου άρεσε πάρα πολύ προσπαθούσαν να τον κάνω συνεχώς να νιώθει ανασφάλεια. Τύπου stories στους στενούς φίλους με τον Rack, ενώ τον Rack εν τον βλέπω καθόλου ερωτικά του είχα δώσει την εντύπωση ότι μπορεί και να τον βλέπω ερωτικά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται το αντίστροφο γιατί ο άνθρωπος αυτός εγώ δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν στρατό, ότι είναι πολύ μικρότερος από εμένα, νταραβερίζεται με μία που την βλέπει διάσημη σε εισαγωγικά, οπότε άντε να πειστεί ότι εγώ είμαι κομπλέ και τα κάναμε κουβάρι γενικά».

Ενώ για την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

«Είμαι σχεσού δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοιο συναίσθημα στη ζωή μου, ερωτικό, φιλικό, νιώθω πάρα πολύ νοιάξιμο και τα κάναμε όπα όλα.Πάει και αυτός ψυχολόγο τώρα παλεύουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαστε μαζί αν και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου γιατί έπαιξε πολύ μπάλα με άλλες γυναίκες και το μάθαινα δεξιά αριστερά, μηνύματα.

Εμένα αυτό μου κατάπιε τη ζωή. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ. όταν ακόμα στέλνεις ένα μήνυμα ή ένα reaction σε μια κοπέλα που ακολουθεί την Super Κική, αυτή η κοπέλα επειδή δε με βλέπει σαν άνθρωπο και με βλέπει σα μηχανή, θα λέει μέχρι να πεθάνει ότι έκανα αυτό με τον γκόμενο της Super Κικής. Και δε θα το λέω μόνη της θα το λέει παντού και έτσι τα μαθαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό και μετά:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όλα είναι χάλια κι εγώ ακόμα...» - Το ηχηρό μήνυμα της Super Κικής μετά την αποβολή της

«Όλα είναι χάλια κι εγώ ακόμα...» - Το ηχηρό μήνυμα της Super Κικής μετά την αποβολή της

Share