Λίγες φορές την έχουμε δει τόσο αποκαλυπτική - Η χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με ανοιχτό μπούστο και όλο το πόδι έξω

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίγες φορές την έχουμε δει τόσο αποκαλυπτική - Η χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με ανοιχτό μπούστο και όλο το πόδι έξω

Μετά το ουζάκι που ήπιε με την κουνιάδα της και αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε τα καλά της και απόλαυσε την βραδινή της έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Η όμορφη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα είναι λίγο πιο free και έτσι έχει περισσότερο χρόνο προκειμένου να κάνει τα μπάνια της στην θάλασσα και να βγαίνει το βράδυ με φίλους και φυσικά τον αγαπημένο της, απολαμβάνοντας έτσι τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Παράλληλα όμως είναι πολύ ενεργή και στα social media και το βράδυ της Τρίτης 9/8 μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της από την έξοδό της, στην οποία την βλέπουμε πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μιας κι έχει επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο κοντό στενό φόρεμα, με ανοιχτό μπούστο και έντονα κοσμήματα, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην χθεσινή βραδινή της έξοδο

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην χθεσινή βραδινή της έξοδο

Η αλλιώτικη εικόνα της το 2004 - Τότε που το μαλλί της ήταν κατάξανθο

Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο την εγχώρια showbiz τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή. Συγκερκιμένα, το περασμένο καλοκαίρι σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιλέξει χωριστούς δρόμους με τον Ντέμη Νικολαϊδη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους απέκτησαν τους δυο καρππούς του έρωτά τους την Μελίνα (δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς της) και τον Γιώργο. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό μιας και ο νέος έρωτας που βρήκε στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στην showbiz καθώς τα μάτια είναι στραμμένα επάνω τους.

Από τότε, οι δυο τους δεν διστάζουν να κάνουν πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις δείχνοντας φανερά το πόσο ερωτευμένοι είναι μιας και πρόσφατα ο φακός τους "τσάκωσε" για σουβλάκια στην Χαλκίδα. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα για την γνωστή τραγουδίστρια όπου τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην Θεσσαλονίκη το 1991 όπου αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει το επίθετό της καθώς οι γονείς της δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr η Δέσποινα Βανδή είχε τολμήσει να κάνει την απόλυτη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση μιας και είναι αγνώριστη. Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι την έχουν συνηθίσει με το μελί χρώμα που έχει στα μαλλιά της.

Βέβαια, στις παρακάτω φωτογραφίες η ίδια έχει ποζάρει στον φακό με το κατάξανθο μαλλί που θα έλεγε κανείς ότι της πηγαίνει ιδιαίτερα παρόλο που δεν υιοθέτησε τελικά το συγκεκριμένο look.

Έτσι ήταν παλιότερα η Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή - Με ξανθό μαλλί και με γλυκό χαμόγελοΑποκλιεστική φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή Η Δέσποινα Βανδή το 2004