H πρώτη αντίδραση του Τσαγκρίδη μετά την αποκάλυψη της Καινούργιου για το χωρισμό - Εκείνη ήταν σπίτι, ενώ εκείνος...

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H πρώτη αντίδραση του Τσαγκρίδη μετά την αποκάλυψη της Καινούργιου για το χωρισμό - Εκείνη ήταν σπίτι, ενώ εκείνος...

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκανε ούτε μια δήλωση σχετικά, παρόλο που πετούσε διάφορες σπόντες για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στον αέρα της εκπομπής της. Ακόμη και όταν προσπάθησαν να τα βρουν ξανά δεν είπε ούτε λέξη αφού τελικά η επανασύνδεση δεν απέδωσε καρπούς και χώρισαν οριστικά.

Πρόσφατα λοιπόν, η παρουσιάστρια έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, λέγοντας πως δεν είναι έτοιμη να μιλήσει για την άσχημη πορεία που πήρε η σχέση της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ωστόσο είναι ένας επιχειρηματίας που δεν θέλει καθόλου να απασχολεί με την προσωπική του ζωή την showbiz για αυτό και παρά την σχέση του απείχε από όλα. Και ενώ η Κατερίνα έκανε αναφορά στο χωρισμό τους, εκείνος απολάμβανε τις διακοπές του στην πανέμορφη Κεφαλονιά.

Οι αναρτήσεις του Τσαγκρίδη στο Instagram

Την ώρα που η παρουσιάστρια είναι στην Αθήνα και ετοιμάζεται να πάει διακοπές με τις κολλητές της, εκείνος ήδη διασκεδάζει με την παρέα του.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Instagram

Φίλιππος Τσαγκρίδης διακοπές Κεφαλονιά

O λόγος που χώρισαν

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.