Με την κοιλιά στο στόμα μέσα σε πισίνα - Τα μπάνια του Πετρετζίκη με τη γυναίκα του λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί τους

Φυσικά μαζί με τον μικρό Αχιλλέα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με την κοιλιά στο στόμα μέσα σε πισίνα - Τα μπάνια του Πετρετζίκη με τη γυναίκα του λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί τους

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει άλλος άνθρωπος από τότε, που πήρε την απόφαση να γίνει πατέρας και να φτιάξει ουσιαστικά τη δική του οικογένεια. Ο αγαπητός και πολύ πετυχημένος σεφ είναι γνωστό πως έχει έναν γιο και σε λίγες ημέρες θα έχει στην αγκαλιά του και την κόρη του.

Μιας και η γέννα πλησιάζει είναι πιο ευαισθητοποιημένος από ποτέ με τα ζητήματα εγκυμοσύνης και για αυτό τον είδαμε να εύχεται τόσο εγκάρδια στη Μαίρη Συνατσάκη για το μωράκι της. Στο μεταξύ δε χάνει στιγμές με το πρώτο του παιδί και έτσι επισκέφτηκαν οι 3 τους μια πισίνα με την κοιλιά της γυναίκας του να είναι εντελώς φουσκωμένη.

Τα μπάνια του Άκη Πετρετζίκη μαζί με την οικογένειά του

«Splats splouts σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα?».

Άκης - Γυναίκα έγκυος
Άκης - γιος

Οι ευχές της Μενεγάκη όταν πρωτομαθεύτηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Η Ελένη Μενεγάκη στη έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη 10/5 έκανε μια πολύ γλυκιά αναφορά μιας και οι εγκυμοσύνες στη showbiz αυξάνονται και η τελευταία είδηση για τα γεννητούρια του Πάνου Ιωαννίδη έπεσαν σαν βόμβα στον χώρο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, αφού έδειξε και εκείνη πως ξαφνιάστηκε με την είδηση έκανε ένα σχόλιο, που εκφράζει την αίσθηση πολλών.

Από τη μία έχουμε το παιδί, που περιμένει ο Κουτσόπουλος και από την άλλη πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης και η γυναίκα του περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. Έτσι λοιπόν τόνισε πως παρατηρεί κάτι πολύ καλό να γίνεται από τους γνωστούς Έλληνες σεφ, μιας και μέρα με τη μέρα ενημερωνόμαστε για άλλη μια εγκυμοσύνη.

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αφτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν».

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.