Δύσκολες στιγμές για τον Μπρούνο Τσιρίλο λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Η σπαρακτική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για τον Μπρούνο Τσιρίλο λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Ασημακοπούλου

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο ο Μπρούνο Τσιρίλο πριν μερικές ώρες προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη πως έχει χωρίσει οριστικά με την Έλενα Ασημακοπούλου, αποκάλυψε πως σαν σήμερα 10/8 ο πατέρας του θα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο για τον πατέρα του που έφυγε από την ζωή

Έτσι λοιπόν ο Μπρούνο Τσιρίλο δημοσίευσε ένα story στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: "Μπαμπά μου λείπεις... Χρόνια πολλά αγαπημένε μου πατέρα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μου λείπεις... 10-08-1948".

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο για τον πατέρα του που έφυγε από την ζωή

Λίγα λόγια για τον Μπρούνο Τσιρίλο

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Ρετζίνα το 1994, καθώς όμως δεν είχε συμμετοχές δόθηκε δανεικός στην Τρικάζε, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Επέστρεψε στη Ρετζίνα το 1998 με την οποία κέρδισε την άνοδο στο Καμπιονάτο, το ντεμπούτο του στο οποίο έγινε στις 29 Αυγούστου 1999 σε αγώνα με τη Γιουβέντους (1-1).

Την περίοδο 2000-01 αγωνίστηκε στην Ίντερ (17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ), ενώ στη συνέχεια άλλαζε διαδοχικά ομάδες (Λέτσε, Ρετζίνα, Σιένα). Το 2005 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2005-06 και 2006-07).

Το 2007 αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Λεβάντε και την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ιταλία για να αγωνιστεί για τέταρτη φορά στη καριέρα του στη Ρετζίνα. Το καλοκαίρι του 2009 επανήλθε για δεύτερη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Από το καλοκαίρι του 2012 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, είχε ένα μικρό πέρασμα από την κυπριακή Αλκή Λάρνακας, ενώ το δεύτερο μισό της ίδιας σεζόν 2012-13, ανήκε στην γαλλική ΦΚ Μετς. Στις 26 Αυγούστου του 2013, επέστρεψε με συμβόλαιο ενός έτους, στην ΑΕΚ. Στις 21 Αυγούστου 2014, έκανε το ντεμπούτο του με την ινδική Πούνε Σίτι ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του, υπήρξε η Ρετζίνα Κάλτσιο.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Εθνική Ιταλίας. Αντίθετα αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας, με την οποία κατέκτησε το 2000 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων (νίκη στον τελικό 2-1 επί της Τσεχίας).

Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιταλίας στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ. Στις δύο αυτές διοργανώσεις είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Τζαμπρότα, Γκατούζο, Πίρλο, Ζανέτι, Αμπροζίνι, Αμπιάτι, Βέντολα κλπ. και προπονητή τον Μάρκο Ταρντέλι.