Ταξίδεψε μέχρι την Αλεξανδρούπολη για έναν λόγο - Η συγκινητική έκπληξη της Ελένης Χατζίδου στους γονείς της

Ίδια με τη μαμά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ταξίδεψε μέχρι την Αλεξανδρούπολη για έναν λόγο - Η συγκινητική έκπληξη της Ελένης Χατζίδου στους γονείς της

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μέλιτα, χαλαρώνοντας, καθώς από τον Σεπτέμβρη οι υποχρεώσεις τους με τη νέα εκπομπή, που ανέλαβαν θα είναι διαφορετικές.

Ανάμεσα στα μέρη, που έχουν επισκεφτεί για φέτος το καλοκαίρι, αυτή τη φορά σταθμός τους ήταν στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας εκεί, όπου μεγάλωσε και σήμερα ζουν οι δικοί της. Μάλιστα μέσα από μια ανάρτηση της ίδιας της Ελένης στο instagram είδαμε τη μαμά και τον μπαμπά της αλλά και το λόγο, που έφτασαν κοντά τους, κάνοντας μια μοναδική έκπληξη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τους γονείς του

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου είναι μαζί από το 1968! Από παιδιά δηλαδή! Γνωριστήκανε σ ένα πάρτυ όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ τη μαμά να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι... Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι.

Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα(12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμά)να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πως γνωριστήκανε! Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον?».

Χατζίδου - Γονείς

Το ταξίδι της Χατζίδου με την οικογένειά της πριν επισκεφτεί τον τόπο της

Λίγο πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την πρωινή εκπομπή του STAR, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την μικρή τους κόρη, Μελίτα, απολαμβάνουν τις τελευταίες τους ξέγνοιαστες στιγμές συνεχίζοντας τις διακοπές τους. Η τραγουδίστρια ειδικά αναρτά διαρκώς φωτογραφικό υλικό από τις στιγμές τους.

Έτσι, βλέπουμε πόσο η αδυναμία τους διασκεδάζει παίζοντας με τα κύματα στην παραλία, αν και άλλες φορές επιδίδεται στο φαγητό της περισσότερο απ' ότι στο παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και με την πρώτη ευκαιρία που έχουν για να μείνουν λίγο μόνοι, δεν σταματούν να αγκαλιάζονται.

undefined

Ελένη Χατζίδου - κόρη

Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου