Αποχώρηση βόμβα από το Mega - Έφυγε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μεγάλο όνομα της ενημέρωσης

Τι συνέβη και έληξε η συνεργασία τους;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αποχώρηση βόμβα από το Mega - Έφυγε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μεγάλο όνομα της ενημέρωσης

Με μία μεγάλη αποχώρηση, την οποία δεν περίμενε κανείς σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει η ενημερωτική ζώνη του Mega στο τέλος Αυγούστου, μιας και έγινε γνωστό πως αποχωρεί έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με το Μεγάλο Κανάλι, ο Στράτος Μπαλής.

Εδώ και κάποιες μέρες λοιπόν, έχουμε ενημερωθεί πως ένα από τα κορυφαία στελέχη του δελτίου του σταθμού, δεν βρίσκεται πια στο κανάλι, ενώ μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι της αποχώρησής του, ωστόσο έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα τον αντικαταστήσουν.

Ο Στράτος Μπαλής βρίσκεται πλέον εκτός MEGA

Στη θέση του όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκονται δυο στελέχη που τον αντικαθιστούσαν όταν έλειπε, ο Βαγγέλης Γκαιντές που ήταν Διευθυντής Σύνταξης στο δελτίο και ο Βασίλης Ζέρβας. Παρόλα αυτά η νέα σεζόν ξεκινάει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά στο MEGA καθώς από την Δευτέρα 22 Αυγούστου η Ράνια Τζίμα θα βρίσκεται στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου δίνοντας τον παλμό με τον τρόπο αυτό την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Έφυγε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας μεγάλο όνομα της ενημέρωσης

Επιστρέφουν ανανεωμένοι και με νέα προσθήκη - Στον αέρα το trailer του Mega Καλημέρα για την επόμενη σεζόν

Λίγος καιρός μόνο πέρασε όταν με δάκρυα στα μάτια η Ελεωνόρα Μελέτη, αποχαιρέτησε για την σεζόν το τηλεοπτικό της κοινό στο Mega Καλημέρα, αλλά και την φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία την ερχόμενη χρονιά δεν θα είναι στο πλατό και στην παρέα τους, κάτι που είχε κάνει γνωστό η ίδια καιρό πριν.

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/8 λοιπόν, έγιναν τα αποκαλυπτήρια καθώς το κανάλι έβγαλε στην δημοσιότητα το trailer για την εκπομπή, που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Σεπτέμβρη, στο οποίο γίνεται και επίσημο πως η Άννα Ζηρδέλη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, παίρνει τη θέση της Φλορίντας.

Η πρωινή εκπομπή με παρουσιάστρια την Ελεωνόρα Μελέτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν, δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη με αλλαγές όσον αφορά την ομάδα, καθώς δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντάσσεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

TAGS