Ξενύχτησε για τα καλά η Δέσποινα Βανδή - Αγουροξυπνημένη, άβαφη και με τις πιτζάμες της

Λίγες φορές την έχουμε δει έτσι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξενύχτησε για τα καλά η Δέσποινα Βανδή - Αγουροξυπνημένη, άβαφη και με τις πιτζάμες της

Το ξενύχτησε για τα καλά φαίνεται το βράδυ της Τρίτης 9/8 η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τι έκανε) και άργησε να ξυπνήσει και να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διατηρεί πολύ συχνή επαφή με τους ακολούθους της και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Το μεσημέρι, λοιπόν, της Τετάρτης 10/8, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει αγουροξυπνημένη, άβαφη και με τις πιτζάμες της, καλημερίζοντας έτσι τον κόσμο.

Αν και ατημέλητη, παραμένει όμως μια κούκλα.

Αγουροξυπνημένη, άβαφη και με τις πιτζάμες της η Δέσποινα Βανδή

Αγουροξυπνημένη, άβαφη και με τις πιτζάμες της η Δέσποινα Βανδή

Είχε πολλά ακάλυπτα σημεία και φτερά - Ποικίλες αντιδράσεις με την κολλητή ολόσωμη φόρμα της Βανδή

Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε μια πολύ ωραία περίοδο, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πάνε πάρα πολύ καλά. Τη βλέπουμε να κάνει τη μια εμφάνιση μετά την άλλη και η ανανεωμένη της όψη τα ''λέει'' όλα.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας 4/7 έκανε την τιμή να τραγουδήσει στον γάμο της ανιψιάς του πολύ καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος ήταν εκεί σε πολύ ανεβασμένη διάθεση. Την Βανδή να τραγουδάει το περιμέναμε, για τον παραγωγό δεν ήμασταν και τόσο σίγουροι αλλά τελικά συνέβη και ήταν απολαυστικός.

Να τονίσουμε εδώ πως για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια ήταν υπέρλαμπρη επιλέγοντας να φορέσει μια κολλητή ολόσωμη φόρμα, με έντονο ντεκολτέ και αποκαλυπτική πλάτη. Το ύφασμα ήταν αρκετά γυαλιστερό και στο τελείωμα το ρούχο είχε φτερά, κάνοντας το ακόμα πιο ιδιαίτερο.