«Όταν εγώ θα πετώ ψηλά...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για το μεγάλωμα της κόρης της

Εδώ και 3 χρόνια είναι αχώριστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν εγώ θα πετώ ψηλά...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για το μεγάλωμα της κόρης της

H Kλέλια Ρένεση εδώ και τρία χρόνια ζει το θαύμα στο ταξίδι, που ξεκίνησε μαζί με την κόρη της, την Κοραλία. Η ηθοποιός κάνει πάντα στοχευμένες και παράλληλα πολύ τρυφερές αναρτήσεις μαζί της.

Αυτή τη φορά φωτογράφησε την μικρή της από τις διακοπές τους στη Γαύδο, σε ένα μαγικό σημείο γράφοντας κάτω από το στιγμιότυπο μια πολύ συγκινητική λεζάντα. Φαίνεται, πως θέλει να την μεγαλώσει με πολύ συγκεκριμένες αξίες, μα πάνω από όλα να της δείξει τον δρόμο να ζει ανεξάρτητη ακόμα και όταν θα έχει φύγει η μητέρα της από τη ζωή.

Η συγκινητική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές από τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας και των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα και όταν εγώ θα πετώ ψηλά!

Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω από τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Κλέλια Ρένεση - κόρη

Η Ρένεση δημοσίευσε το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση έχει αφήσει πίσω εδώ και πολλές εβδομάδες τα σενάρια και τις πρόβες της «Μουρμούρας» και απολαμβάνει τις διακοπές της προκειμένου να γεμίσει ενέργεια για τη νέα απαιτητική σεζόν. Παρούσα φυσικά στις καλοκαιρινές στιγμές της είναι και η κορούλα της Κοραλία, με την οποία πήγαν για κάμπινγκ, με την ηθοποιό να μοιράζεται ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο στο instagram, που συνόδευσε με λόγια αγάπης.

Η Ρένεση έχει ξεχωριστή αδυναμία στη μονάκριβή της κόρη και την έχει πάντα και παντού μαζί της. Το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού έχει προκαλέσει συχνά επιθετικά σχόλια στο πρόσωπό της στο διαδίκτυο, ως απάντηση στις τοποθετήσεις της ηθοποιού για κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Σε μια τέτοια άνανδρη επίθεση απάντησε κατ' εξαίρεση οργισμένη με αφορμή σχόλιο που δέχτηκε όταν τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο που περιλάμβανε την επέκταση των σχολικών ωραρίων.

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 λοιπόν, η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε με τους followers της, μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Επέλεξε να κάνει camping με την 3χρονη κορούλα της, καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, περνώντας τις περισσότερες ώρες τους εκεί.

«Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του η Κλέλια Ρένεση.

Η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της για κάμπινγκ