Ξαπλωμένη σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μύκονο - Χαλαρή και φουλ μαυρισμένη η Βάσω Λασκαράκη στις διακοπές της

Το κομψό μαγιό, που επέλεξε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξαπλωμένη σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μύκονο - Χαλαρή και φουλ μαυρισμένη η Βάσω Λασκαράκη στις διακοπές της

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπάει πολύ τα ταξίδια και πάντα προσπαθεί να έχει γύρω της αγαπημένα πρόσωπα και τις περισσότερες φορές να πηγαίνει σε μέρη, με τα οποία έχει κάποια σύνδεση εκείνη η παρέα της.

Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο μαζί με τον καλό της Λευτέρη Σουλτάτο με αφορμή το πολυτελές πάρτι γενεθλίων, που έγινε στο νησί για τα γενέθλια του φίλου τους, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι παρέμεινε στο νησί των ανέμων και μετά το event, με τη Λασκαράκη να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram από τις πολυτελείς σουίτες, όπου μένουν στο Elia Mykonos Resort.

Η Βάσω Λασκαράκη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου

Λασκαράκη - Μύκονος

Η δεμένη σχέση της ηθοποιού με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ο Λευτέρης Σουλτάτος βρέθηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και κέρδισε μια σειρά από βραβεία. Ανάμεσα μάλιστα σε αυτά ήταν κι εκείνο του Ambassador for Greek gastronomy 2022 με τον ίδιο να αφιερώνει το μισό βραβείο του στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύτηκαν, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος με το ξενοδοχείο ONAR στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρα για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste... Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο.

Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, με την οποία πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη.

Φυσικά, στο πλευρό του ήταν τόσο η ηθοποιός, όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος.

undefined

undefined