Επίθεση Μεσσήνη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 49χρονη - Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

Μετά από την επίθεση με το οξύ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επίθεση Μεσσήνη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 49χρονη - Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

Άσχημες μνήμες ξυπνούν, μετά την είδηση πως 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης 11/8 δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ την ώρα που πήγαινε στην εργασία της. Η αστυνομία προχώρησε λίγες ώρες μετά στην σύλληψη του πρώην συζύγου της, με τον οποίο όπως έγινε γνωστό είχαν αρκετές διαφορές, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα και επίσης είχε προμηθευτεί από το σούπερ μάρκετ, άκουα φόρτε.

Η 49χρονη κινδυνεύει να χάσει το μάτι της

«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της» δήλωσε στην ΕΡΤ η Ελένη Αλειφέρη, διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται

«Χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου Καλαμάτας η οποία αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Όπως τόνισε η κ. Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα. «Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Το βράδυ της Τετάρτης (10/8), ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναγκάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που υπέστη κατά την επιστροφή του από το γραφείο του.

Όπως αναφέρει το myportal, ο κ. Τζιτζικώστας υπέστη κάταγμα στο ισχίο και κρίθηκε επιβεβλημένο να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργείο, ενώ αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο ηθοποιός, Γιώργος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το χειρουργείο του Απόστολου Τζιτζικώστα πήγε καλά και πλέον αναρρώνει.

Απόστολος Τζιτζικώστας νοσοκομείο

Εσωτερική φωτογραφία (αρχείου): EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ