Σοκ στη Μεσσήνη: Επιτέθηκαν με οξύ σε 49χρονη

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στη Μεσσήνη: Επιτέθηκαν με οξύ σε 49χρονη

Ένα νέο σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα 10/8 στην περιοχή της Μεσσήνης καθώς μια 49χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από άγνωστο άντρα μέχρι στιγμής. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα και έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από την αστυνομία ένας ημεδαπός άντρας που θεωρείται ύποπτος.

Τέτοια τραγικά περιστατικά είναι σπάνια στη χώρα μας ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες δύο τέτοιων, ένα εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ένα εις βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Μάλιστα πολύ πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν στο Podcast της Ιωάννας και αποθεώθηκαν από τον κόσμο για το ψυχικό τους σθένος.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την επίθεση με οξύ στη Μεσσήνη

Το περιστατικό που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας σημειώθηκε στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το best-tv.gr, δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα έφθασε στην εργασία της. Εκεί, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει, τελικά τράπηκε σε φυγή.

Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Φωτογραφία αρχείου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI