Κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα - Κλασικός χαζομπαμπάς ο Τάσος Ιορδανίδης "λιώνει" για τη μικρή του κόρη

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει

Ο Τάσος Ιορδανίδης, όσα χρόνια κι αν περάσουν δηλώνει ερωτευμένος με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, και ο καρπός του έρωτά τους, η μικρή τους κόρη, είναι η μεγαλύτερη του αδυναμία, αλλά και προτεραιότητά του. Ο ίδιος δεν συνηθίζει ναμοιράζεται φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές, ωστόσο έκανε μία εξαίρεση, η οποία εξέπληξε ευχάριστα το κοινό.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το καράβι, την ώρα που αποχωρεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του, και μπροστά του βρίσκεται το κοριτσάκι του, για το οποίο χαμογελάει και "λιώνει".

Η τρυφερή ανάρτηση του Τάσου Ιορδανίδη με την κόρη του

«Εγώ και το μαϊμουδάκι μου, ένας γλάρος και επιτέλους…διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Τάσος Ιορδανίδης

Έτοιμος να γίνει πατέρας για τρίτη φορά ο ηθοποιός

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ, το Σάββατο 11/6, και μίλησε για την σχέση του με την σύντροφό του Θάλεια Ματίκα, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε και το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους, για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, με χαρατηριστική την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε πάρα πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια λόγω της καραντίνας, παρά το γεγονός πως είναι λάτρης του φαγητού. Μάλιστα, το φαγητό ήταν και η παρηγοριά του όταν ήταν καταθληπτικός. Προχώρησε, μάλιστα, και σε μία δήλωση για την σύζυγό του, η οποία αποτελεί μία κρυφή του επιθυμία.

«Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε με την πιο γλυκιά και αστεία φράση: «Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι αλλά νομίζω ότι η Θάλεια… θα με χώριζε».