«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο...» - Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου λίγες μέρες μετά τη γέννα

Τα πρώτα 24ωρα με την μικρή της κόρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο...» - Η εξομολόγηση της Μαντώς Γαστεράτου λίγες μέρες μετά τη γέννα

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μαντώς Γαστεράτου, με πλήθος κόσμου να στέλνει ευχές, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν εκείνες της Μαίρης Συνατσάκη, αλλά και της Ιωάννας Τούνη που συμπάσχουν.

Αφού βρήκε λίγο χρόνο και μπόρεσε να ανακτήσει λίγες δυνάμεις, η νεαρή μανούλα μίλησε στο κοινό της στο Instagram για όλη την εμπειρία, πως είναι τα πρώτα 24ωρα με την μικρή της κόρη, αλλά και πως αισθάνεται μετά τον τοκετό, ώστε να γνωρίζουν και άλλες μέλλουσες μαμάδες τι τους περιμένει.

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά για τις πρώτες μέρες με την κόρη της

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά.

Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή.

Έχω άπειρη βοήθεια όμως εδώ από τη γιατρό μου και τη μαία μου και φυσικά όλα τα κορίτσια στο μαιευτήριο, που δεν ξέρω πώς να τα ευχαριστήσω. Γενικά είμαι άνθρωπος που φοβάται και αποφεύγει πολύ τον σωματικό πόνο, παρόλο που το έχω ξαναζήσει στον Γιωργάκη μου.

Τώρα στη μικρή για κάποιον λίγο ανησυχούσα πιο πολύ. Ίσως γιατί ήξερα τι με περιμένει. Όμως ο σεβασμός, η φροντίδα, η τρυφερότητα που λαμβάνω από όλους, με κάνει να νιώθω 100 φορές πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου

"Βροχή" έπεσαν οι ευχές κάτω από την ανάρτηση της

Τη Δευτέρα 8/8 η Μαντώ Γαστεράτου κράτησε επιτέλους στην αγκαλιά της το μικρό της κοριτσάκι, καθώς γέννησε μετά από πολύ αγωνία και ανυπομονησία. Με το που κατάφερε να συνέλθει έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με την κορούλα της στα χέρια της και αμέσως πλήθος κόσμου, φίλων, συγγενών, αλλά και διασήμων έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και άλλες δύο εγκυμονούσες, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ιωάννα Τούνη, όμως ακολούθησαν πολλοί ακόμη, με τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου να ξεχωρίζουν, οι οποίοι ήθελαν να δείξουν την χαρά τους γι' αυτό το γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, αφού πλέον η καρδιά της θα μοιράζεται στα τρία, στον γιο της, την μπέμπα της και τον σύζυγό της.

Στον αέρα υπάρχει ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο από το να έρχεται μία καινούρια ζωή στον κόσμο.

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - γέννα

Μαντώ Γαστεράτου - ευχές

Μαντώ Γαστεράτου - γέννησε κόρη

Μαντώ Γαστεράτου - κοριτσάκι