«Τα παιδιά δεν θέλουν...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Αλέρτα με τον γιο του για το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό του

Συμφωνείτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα παιδιά δεν θέλουν...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Αλέρτα με τον γιο του για το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό του

Ο Διονύσης Αλέρτας, από τη στιγμή που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, έχει αφοσιωθεί πλήρως στο παιδί του και προσπαθεί να περνάει πολύτιμο χρόνο μαζί του, ενώ προσπαθεί να κάνει τον γιο του να γελάει, αλλά μερικές φορές καταφέρνει να το κάνει προσφέροντας και σε εκείνον, αλλά και στο κοινό του άφθονα χαμόγελα με τις αναρτήσεις του.

Παρόλο που έχει χωρίσει με την σύντροφό του, έχουν πολύ καλές σχέσεις και προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους. Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που παιρνούν μαζί και είναι πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο. Στην τελευταία του ανάρτηση, μάλιστα, κατά την οποία απαθανάτισε την αδυναμία του, θέλησε να τονίσει πως τα παιδιά γενικότερα δεν χρειάζονται πολλά πέρα, από καλούς γονείς.

Η τρυφερή ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα με το γιο του μετά τον χωρισμό του

«Εδώ κοιτάζοντας το μενού για να παραγγείλουμε delivery.. Τα παιδιά δεν θέλουν καλο σύζυγο η καλη σύζυγο...καλούς γονείς θέλουνε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διονύσης Αλέρτας γιος

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου του

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν πριν μερικούς μήνες ο Διονύσης Αλέρτας και πρώην η σύντροφός του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα του Πρωινού και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές αυτό γεγονός.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα πατέρας. Όποτε το συνειδητοποιώ βουρκώνω και κλαίω. Μοιάζει σε εμένα έκανα καλή δουλίτσα. Τώρα έχω δύο παιδιά. Ένα μεγάλο, ένα μικρό».

Είναι πολύ γλυκός (σ.σ. ο Διονύσης), πολύ τρυφερός, ήμουν σίγουρη, θα είναι ο τέλειος μπαμπάς» είπε η σύζυγος του Διονύση Αλέρτα.