Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Λίγες φορές την έχουμε δει τόσο βαμμένη - Αναστάτωση στο Instagram με την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία

Πολύ εντυπωσιακή

Λίγες φορές την έχουμε δει τόσο βαμμένη - Αναστάτωση στο Instagram με την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία
News 12.08.2022 07:41
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τον έρωτα στα μάτια της Γαίας Μερκούρη έχει βρει τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος, με το νεαρό ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ μάλιστα σπάνια χωρίζεται, αν και στην τελευταία βραδινή έξοδο της ίδιας, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται να μην ήταν παρών.

Ωστόσο και οι δύο συνεχώς αναρτούν είτε κοινές τους φωτογραφίες είτε γενικότερα στιγμές από την καθημερινότητά τους, μιας και διατηρούν πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει αρκετά βαμμένη και φτιαγμένη, παρόλο που τις περισσότερες φορές είναι άβαφη.

Όπως και να έχει όμως, παραμένει εξίσου εντυπωσιακή με ή χωρίς μακιγιάζ.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη

Με τι θέλει να ασχοληθεί

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Έμεινε χωρίς μιλιά ο Άγγελος Λάτσιος: Το ψέμα που είπε η Γαία Μερκούρη και αποκαλύφθηκε από την μητέρα της

Share