Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια η νονά της κόρης της Γαστεράτου - Το αποκάλυψε μέσα από το Instagram

Και το όνομα αυτής...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια η νονά της κόρης της Γαστεράτου - Το αποκάλυψε μέσα από το Instagram

Εδώ και λίγες μέρες η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει τη απόλυτη ευτυχία, καθώς έχει καλωσορίσει στη ζωή της το δεύτερο παιδάκι της (δείτε εδώ τις ευχές της Τούνη και της Συνατσάκη για την γέννα) και η χαρά της δεν περιγράφεται, ενώ έχει ήδη μοιραστεί με το κοινό της στο διαδίκτυο πως είναι η μέχρι στιγμής εμπειρία με την κορούλα της.

Ποια θα είναι η νονά της κόρης της Μαντώς Γαστεράτου

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του διαδικτυακού της κοινού στο Instagram, σε λίγες ερωτήσεις, και μία από αυτές ήταν το πώς σκοπεύει να ονομάσει την κόρη της. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε και τη χρονιά.

«Ποιο θα είναι το όνομα της μικρούλας;», ήταν η ερώτηση με την παρουσιάστρια να απαντά: «Θα σας πω σε λίγες μέρες. Το λατρεύω αυτό το όνομα. Μόνο η κουμπάρα μου το ξέρει», απάντησε, κάνοντας επισήμανση το όνομα της παρουσιάστριας.

Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια η νονά της κόρης της Γαστεράτου

Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες πριν γεννήσει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός , από ότι φαίνεται πέρασε δύσκολες στιγμές μιας και οι τελευταίες ώρες πριν τον τοκετό για την ίδια ήταν αρκετά δύσκολες όπως δημοσίευσε και αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό της μέσα από αναρτήσεις της σε stories (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower).

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η Μαντώ Γατσεράτου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το βράδυ πέρασε μαρτυρικό, λόγω της γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρεί.

«Φτάσαμε στην τελική ευθεία με αγκαλιά τη λεκάνη, πυρετό και ένα μαρτυρικό βράδυ με γαστρεντερίτιδα. Κυκλοφορούν ιώσεις γαστρεντερίτιδας εκεί έξω; Γιατί εμένα με ξέκανε».

Ανάρτηση Μαντώ Γαστεράτου