Μιλάμε για 3 βασικούς μισθούς μαζί - Τα χιλιάρικα που έδιναν περιοδικά για φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

Για αυτό οι paparazzi έτρεχαν από πίσω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιλάμε για 3 βασικούς μισθούς μαζί - Τα χιλιάρικα που έδιναν περιοδικά για φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

Η Ελένη Μενεγάκη για πολλά χρόνια ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της showbiz με όλα τα media να "τρέχουν" για μια δήλωση της ή για μια φωτογραφία της. Κατάφερε μάλιστα να εκτοπίσει μέχρι και την Ρούλα Κορομηλά από τη θέση της και να διεκδικήσει με την αξία της τον τίτλο της "βασίλισσας της τηλεόρασης".

Οι paparazzi την κυνηγούσαν παντού, ενώ οι φωτογραφίες με τον Γιάννη Λάτσιο (την εποχή που ήταν παντρεμένοι) βρισκόντουσαν σε όλα τα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων.

Για μια φωτογραφία και μόνο όμως, τα περιοδικά έδιναν πολλά λεφτά στους φωτογράφους για να την αγοράσουν. Το όνομα Μενεγάκη πουλούσε και πουλάει πολύ και για αυτό οι τιμές ήταν... εξωπραγματικές (πολλά παίρνει και από το Instagram).

Τόσα έδιναν τα περιοδικά για μια φωτογραφία της Μενεγάκη

Το 2018, ο Άρης Καβατζίκης όταν ήταν μέλος του Πρωινού, είχε αποκαλύψει τα χρήματα που ζητούσαν, την εποχή που το χρήμα στα περιοδικά κινούταν πολύ ελεύθερα. Ο ίδιος, εξήγησε ότι πριν 10 περίπου ζητούσαν πάνω από 1500 ευρώ για την κάθε φωτογραφία της Ελένης με bikini

«Αυτό που έχω προλάβει και εγώ....παιδιά τα πρώτα μαγιό της Ελένης μιλάμε για πολλά λεφτά, μιλάμε για μισθούς ολόκληρους- για να αγοράσεις τις φωτογραφίες- Μιλάμε για ποσά που ξεπερνούσαν τα 1500 ευρώ. Ναι πάντα το πρώτο μαγιό της σεζόν! Επειδή κάποτε ζούμε την περίοδο της ευμάρειας και το χρήμα στα περιοδικά κινούταν πολύ ελεύθερα και τα χρήματα πήγαινα και ερχόντουσαν . Σας το λέω ειλικρινά ότι ήταν μισθοί ολόκληροι...μπορείς να ήταν 3 μισθοί για το μαγιό της Ελένης. Τώρα μην παρεξηγηθείς- φαντάζομαι για τοι δικό σου το μαγιό όλοιθ σε παίρνουν και σε ενοχλούνε!»

Πόσα χρήματα έβγαλε μέσα σε 12 χρόνια η Ελένη

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 έως και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ. Από το 2013 έως και το 2016 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ (για το δεύτερο νούμερο βέβαια κρατήστε μία επιφύλαξη).

Ελένη Μενεγάκη μισθός τηλεόραση

*Τα 9.794.000 ευρώ αναφερόντουσαν ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο!

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την εταιρεία της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε» που λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με το υπόλοιπο ποσοστό, δηλαδή 40%. Πρόκειται ίσως για μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με το προϊόν «Ελένη Μενεγάκη».