«Θα ξυπνάτε νωρίς και θα βάζετε...» - Ο αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κοτταρίδη πριν "μετακομίσει" σε άλλη ζώνη

Έδωσε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα ξυπνάτε νωρίς και θα βάζετε...» - Ο αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κοτταρίδη πριν

Άλλοι έρχονται άλλοι φεύγουν και άλλοι απλά μετακινούνται τις τελευταίες μέρες στους σταθμούς εν όψει της νέας σεζόν η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες για τα περισσότερα κανάλια, όπως το ΣΚΑΙ και το Mega. Στην Ερτ ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 12/8, ο Δημήτρης Κοτταρίδης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του μέσα από την τελευταία εκπομπή.

Ο παρουσιαστής έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές καθώς ανακοίνωσε πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν μετακινείται από τις καθημερινές στα Σαββατοκύριακα.

Ο αποχαιρετισμός του Κοτταρίδη και το ραντεβού στη νέα σεζόν

«Κάπου εδώ ολοκληρώσαμε κι εμείς τη σημερινή μας εκπομπή. Να σας ευχαριστήσω πολύ. Εμείς βγαίνουμε σε άδεια και από τη Δευτέρα θα είναι εδώ στο πόστο μας η Νίνα Κασσιμάτη και θα σας κρατά συντροφιά τα πρωινά μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Εμείς θα τα ξαναπούμε σε άλλη ώρα, τα Σαββατοκύριακα 6-10. Η ισχυρή ομάδα μετακομίζει τα Σαββατοκύριακα. Θα ξυπνάτε νωρίς, θα βάζετε ΕΡΤ για όλα τα νέα και όλες τις ειδήσεις. Να ευχαριστήσω την ισχυρή ομάδα της ΕΡΤ που με ανέχτηκε όλο αυτό το διάστημα. Τα λέμε από αρχές Σεπτεμβρίου εδώ από την αγαπημένη σας συχνότητα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στα πρωινά της ΕΡΤ

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν! Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιατζόγλου είναι οι δύο παρουσιαστές που θα δούμε στη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους είχαν κάνει κάποια πρώτα δοκιμαστικά, ώστε να πειστεί ο σταθμός ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί το νέο εγχείρημα και όπως φαίνεται υπάρχει η απαραίτητη χημεία.

Η ΕΡΤ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών τη φετινή χρονιά, αφού φλερτάρει με πολλά μεγάλα ονόματα, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου που μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής Love it στο ΣΚΑΙ δε φαίνεται να έχει κλείσει ακόμα τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα ονόματα που απέκτησε η δημόσια τηλεόραση, ωστόσο το δικό της ακόμα εκκρεμεί.

Οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να έχουν καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένα πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Θα βρίσκουν επίσης προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης θα δίνεται η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Μια δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 12:00, στην ΕΡΤ1.

Η Ζωή Κρονάκη είναι η μία από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ

Ο Δημήτρης Γιατζόγλου  είναι ο ένας από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ