"Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι! Έχασα..." - Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση που δέχτηκε

Παραμένει συγκλονισμένος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος έπεσε το βράδυ της Πέμπτης 11/8 ο Βασίλειος Κωστέτσος, μαζί με έναν φίλο του, όπως χαρακτηριστικά κατήγγειλε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας διαγνώσθηκε με ελαφριά διάσειση, ενώ τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα ενώ ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όλα όσα βίωσε, ενώ νωρίτερα προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση που δέχτηκε

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» είπε σοκαρισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Το ξέσπασμα που έκανε πριν λίγο καιρό για την Ελλάδα

Οργή, αγανάκτηση και αναβρασμός επικρατεί στο πανελλήνιο έπειτα από το περιστατικό όπου καθηγητής πέταξε έξω από την τάξη τον μαθητή του επειδή φόρεσε φούστα. Η είδηση έχει φτάσει από άκρη σε άκρη και τα λόγια κατά του δασκάλου "τσακίζουν". Ένας, από το πλήθος επωνύμων που καταδίκασαν το περιστατικό περίτρανα, ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο σχεδιαστής μίλησε έξω από τα δόντια λέγοντας ωμά την αλήθεια του.

«Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας».

Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργεί Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα»,

Καταπέλτης ο Βασίλειος Κωστέτσος

Η ωμή αλήθεια του Βασίλεου Κωστέτσου