Super Κική: Στην παραλία παρέα με τον Κοψιάλη junior και senior

Συνεχίζoνται οι διακοπές για την γνωστή influencer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Κική: Στην παραλία παρέα με τον Κοψιάλη junior και senior

Το καλοκαίρι είναι στο πικ του και έτσι μικροί και μεγάλοι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες ή σε κάποιο νησί προκειμένου να απολαύσουν μερικές δροσιστικές στιγμές. Έτσι και η Super Κική, συνεχίζει τις διακοπές της και βρέθηκε στην παραλία μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και με τον αξιαγάπητο μικρό Κωνσταντίνο που δείχνει να απολαμβάνει πολύ το παιχνίδι στην άμμο.

Η γνωστή influencer τις τελευταίες μέρες βρισκόταν για διακοπές στην Ικαρία μαζί με δυο καλές της φίλες, προκειμένου να κάνει επιτέλους πράγματα για τον εαυτό της, που το είχε πολύ ανάγκη μετά και από το δυσάρεστο συμβάν της αποβολής. όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών, έχασε πολλά κιλά και για αυτό υπήρχε λόγος.

Στιγμές στην παραλία για μπαμπά - γιο Κοψιάλη και Super Κική

«Όταν έχεις φίλους που έχουν παιδιά έρχεσαι στην παραλία από τις 9 το πρωί», ακούγεται να λέει η γνωστή influencer ενώ ο μικρός Κωνσταντίνος απολαμβάνει ιδιαιτέρως την περιποίηση και το παιχνίδι.

Η συγκινητική της εξομολόγηση για μια φίλη που είχε χάσει για ένα διάστημα

Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Konilo στο youtube, η οποία προβλήθηκε πρώτη φορά την Πέμπτη 4/8 και σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για πολλά ζητήματα της ζωής της.

Η influencer μπορεί και να ήταν έγκυος την περίοδο, που άνοιξε την καρδιά της όμως στη φάση, που προβλήθηκε όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Για πολλά ζητήματα μίλησε, ένα όμως την έκανε να συγκινηθεί και να κοιτάξει βουρκωμένη προς τα πάνω και αφορούσε στη κολλητή της, τη Φαίη με την οποία έχει περάσει πολλές στιγμές και την περίοδο εκείνη δε μιλούσαν.

«Είμαι πολύ τοξική, έχω έπαρση, θέλω να κάνω κουμάντο. Αυτό με οδήγησε να μείνω μόνη μου και είμαι εντελώς μόνη μου αυτήν την περίοδο. Έχω τσακωθεί με την καλύτερη μου φίλη, τη Φαίη».