Κατέβηκαν από το σκάφος τους και πόζαραν αγκαλιά - Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Διακοπές στο Μεγανήσι για το ευτυχισμένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατέβηκαν από το σκάφος τους και πόζαραν αγκαλιά - Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο

Λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την εκπομπή της (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), η Ελένη Μενεγάκη γεμίζει... μπαταρίες στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στο πανέμορφο Μεγανήσι.

Για τις φετινές διακοπές τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το σκάφος τους κα έτσι δεν έχουν περιορισμούς στο πρόγραμμά τους. Και ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της (δείτε τη εδώ χωρίς ίχνος ρετούς), δεν έχουμε δει κανένα με τον Ματέο της.

Το κοινό στιγμιότυπο Μενεγάκη - Παντζόπουλου από το Μεγανήσι

Κατά την άφιξή τους στο πανέμορφο Μεγανήσι, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο του νησιού, Παύλο Δάγλα, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και μάλιστα ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook.

Αγκαλιασμένο το ζευγάρι δίπλα στον δήμαρχο του νησιού, δεν μπόρεσε να κρύψει την ευτυχία που φέρνουν σε όλους οι καλοκαιρινές διακοπές.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος Μεγανήσι

Πόσο κόστισε το σκάφος τους

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αυτή την περίοδο στο Ιόνιο που έχει μπουνάτσα και έχοντας αδυναμία στις βόλτες με το σκάφος που τόσο τους είχαν λείψει, η Ελένη με τον Μάκη και τη μικρή Μαρίνα αποφάσισαν για λίγες μέρες να αποδράσουν σε αγαπημένα τους μέρη.

Μεγάλη τους αδυναμία το Μεγανήσι (δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα), και συγκεκριμένα η σπηλιά του Παπανικολή, και φυσικά η Λευκάδα με τα γαλανά νερά και το καταπράσινο τοπίο. Πάνω στο υπέροχο σκάφος τους, ένα πανέμορφο “Ribco Scorpion hull”, που σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, με δύο μηχανές Yamaha τριακοσίων ίππων, η οικογένεια κάνει ασφαλή ταξίδια, προτιμώντας τις απομονωμένες παραλίες, όπως και τα ταβερνάκια της περιοχής με φρέσκα ψάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα 10/8 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ