Έκτακτες εξελίξεις με το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Η απόφαση πριν την πρεμιέρα του Λιάγκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτες εξελίξεις με το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Η απόφαση πριν την πρεμιέρα του Λιάγκα

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Πρωινό μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά είναι πολλές (δείτε εδώ ποια ζώνη θα περιοριστεί σημαντικά). Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής ωστόσο δε θα είναι μόνο τους καθώς στο πλευρό του θα έχει μία εντυπωσιακή κυρία.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ανακοίνωσε άτυπα τη νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ το επικό περιστατικό), η οποία δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού.

Το κανάλι ωστόσο προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, ενώ ούτε εκείνη από τη μεριά της έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση ή ανάρτηση.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, πάνω στον Δεκαπενταύγουστο πέφτουν οι υπογραφές της Δούκισσας Νομικού με το κανάλι για τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή. Παρότι υπάρχει αρχική συμφωνία εδώ και τρεις εβδομάδες, οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου οριστικοποιούνται τώρα και οδηγούν σε επισημοποίηση του νέο deal.

"Σφαγή" μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά - Ποιο άτομο θέλουν και οι 2 στις εκπομπές τους

Πολλά αλλάζουν από Σεπτέμβριο στις εκπομπές και ανάμεσα σε αυτά είναι το Πρωινό, μιας και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι μαζί με την Δούκισσα Νομικού, ενώ από την άλλη η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται απέναντί του στον ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες έχουν φυσικά ξεκινήσει και αυτό το διάστημα συζητιούνται τα πρόσωπα που θα δούμε να πλαισιώνουν τους 2 παρουσιαστές των δύο εκπομπών, ενώ έχει γίνει γνωστό και πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την γνωστή μαγείρισσα, παρόλο που φερόταν να έχει κλείσει για το πρωινό του ΣΚΑΙ, τελευταία στιγμή έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο ANT1 διεκδίκησε εκ νέου την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

undefined