Άφησε πίσω της το ξανθό - Αγνώριστη η Μαρία Καβογιάννη με την αλλαγή που τόλμησε

Της ταιριάζει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφησε πίσω της το ξανθό - Αγνώριστη η Μαρία Καβογιάννη με την αλλαγή που τόλμησε

H Mαρία Καβογιάννη είναι μια από τις σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες στην τηλεόραση αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες τη βλέπει όλα αυτά τα χρόνια το κοινό.

Μετά το αξέχαστο guest, που έκανε σε σίριαλ ετοιμάζεται να μπει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, ''Μια νύχτα του Αυγούστου'' και να αφήσει τον αέρα της στα επεισόδια, που σε λίγο καιρό θα βγουν στον αέρα. Να τονίσουμε εδώ, πως επειδή είναι πάνω από όλα επαγγελματίας έχει κάνει εν όψει το νέου ρόλου μια αλλαγή στα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω το ξανθό, που είχε τόσα χρόνια.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Καβογιάννη για τη σειρά ''Μια νύχτα του Αυγούστου''

«Αυγουστιάτικο γύρισμα.....#μιανυχτατουαυγουστου#wonderfulday #happiness #shootingday #ταξιδιστοχρονο».

Κακογιάννη Μαρία - Αλλαγή μαλλιά

Η «καυτή» εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καβογιάννη σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της. Μάλιστα, στην εκπομπή, βγήκαν και αποκάλυψαν ην ημερομηνία του γάμου τους -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα. «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα “Εγκλήματα” και το Dolce Vita είναι από τα πιο σπουδαία που σκέφτομαι», πρόσθεσε. «Πριν από την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.