Του έχει αδυναμία και δεν κρύβεται - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Η τρυφερή ανάρτηση της με το φεγγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Του έχει αδυναμία και δεν κρύβεται - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Σασμός (δείτε εδώ μεγάλο spoiler που έγινε γνωστό) η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει στην γεμάτη καθημερινότητά της, καθώς μετά τις διακοπές της με την Δανάη Παππά και τους συντρόφου τους, περνά οικογενειακές στιγμές με την οικογένειά της, και πιο συγκεκριμένα με τον αδερφό της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Φαμέλη με τον αδερφό της

Η 29χρονη ηθοποιός, όπως μας ενημερώνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περνά λίγες μέρες ξεκούρασης με τον πολυαγαπημένο της αδελφό, Κωνσταντίνο, και χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία τους, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου κάνουν «παιχνίδια» με το φεγγάρι γράφοντας: «Siblings» στην λεζάντα

Αυτός είναι ο αδερφός της Κωνσταντίνος

Την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν τη γνώρισαν φέτος, μέσω από την συγκλονιστική ερμηνεία της Αργυρούς, που υποδύεται. Περισσότερες πληροφορίες, που αφορούν στα προσωπικά της μαθαίνουμε από πρόσφατες συνεντεύξεις της ηθοποιού (Όσα δήλωνε με αμηχανία για τον σύντροφό της).

Μέσα στα ευχάριστα που της συμβαίνουν δεν έχει κρύψει κι ένα δυσάρεστο, την απώλεια που τη στιγμάτισε, αυτή της μητέρας της. Αυτός είναι και ο λόγος που η ηθοποιός έχει δύο επίθετα, θέλοντας μετά τον θάνατο της να την τιμήσει με αυτόν τον τρόπο.

Στήριγμα της Χριστίνας Χειλά - Φαμέλη στέκεται η οικογένεια της καθώς παραμένουν ενωμένοι σαν μια γροθιά σε όσα τους έχει φέρει η ζωή. Η ηθοποιός έχει άλλα δύο αδερφία,τον Κωνσταντίνο και τη Ζωή. Η καλλιτεχνική φλέβα είναι εμφανής, καθώς ο αδερφός της Χριστίνας είναι συναδελφός της και η Ζωή είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος.