Της ευχήθηκαν όλοι μαζί οικογενειακά - Το συγκινητικό βίντεο του Βαρδή για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

Τα πέρασαν στην Ιθάκη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Της ευχήθηκαν όλοι μαζί οικογενειακά - Το συγκινητικό βίντεο του Βαρδή για τα γενέθλια της Νατάσας Σκαφίδα

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδάκια του έχει ξεκινήσει τις οικογενειακές του διακοπές μαζί με τα παιδάκια τους, για τις οποίες μας ενημερώνουν μέσα από διάφορες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή και την Νατάσα Σκαφιδά, οι οποίοι μετά την Λίνδο, επέλεξαν να επισκεφτούν το νησί της Ιθάκης, και οι μέρες τους εκεί συνέπεσαν με τα γενέθλια της συζύγου του ερμηνευτή.

Το τρυφερό βίντεο με τις ευχές των παιδιών της Νατάσας Σκαφίδα

Η Νατάσα Σκαφίδα λοιπόν, είχε τα γενέθλιά της και η Κατερίνα με τον Αντώνη της ευχήθηκαν δημόσια! «Μαμά σ’ αγαπάω πολύ, χρόνια σου πολλά», είπε ο Αντώνης, ενώ το ίδιο είπε και η Κατερίνα στην κάμερα του κινητού του μπαμπά της, στέλνοντάς της και ένα γλυκό φιλί!

''Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν...''

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη , έδωσε συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής το πρωινό της Δευτέρας 30/5.

Μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισαν η σύζυγος αλλά και ο γιός του(δείτε τα όσα δήλωσε η σύζυγός του για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της).

Ανέφερε για τους δικούς του ανθρώπους: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Συνεχίζοντας για τη σύζυγό του είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Μιλώντας για τους γονείς του είπε ότι κατά καιρούς ακούει κριτικές ότι δεν είναι ισάξιος του πατέρα του , ωστόσο δεν τον απασχολούν καθώς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε ανταγωνιστικά. Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα»