Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας - Έγκυος η γυναίκα πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή

Άλλη μια εγκυμοσύνη ''έσκασε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας - Έγκυος η γυναίκα πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι ένας από τους πετυχημένους παίκτες, που είδαμε να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και παράλληλα με την ισορροπία στα επαγγελματικά του γίνονται γνωστά πολύ ωραία νέα και για την προσωπική του ζωή.

Αφού λοιπόν, βάφτισε μαζί με την γυναίκα του Εύη Λέκκα την ενός έτους κορούλα τους, μέσα από ανάρτηση της ίδιας και από ρεπορτάζ της Real Life επιβεβαιώθηκε, πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, αφού σύντομα θα φέρουν στον κόσμο στο δεύτερο παιδάκι τους, κάνοντας δηλαδή ένα αδερφάκι στην μικρή τους.

Έγκυος στο δεύτερο τους παιδί η γυναίκα του Παναγιώτη Κονέ

Παναγιώτης Κόνε - Εύη Λέκκα

Η είδηση του γάμου και τη πρώτης εγκυμοσύνης

Το γνωστό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ και την όμορφη σύντροφό του Εύη Λέκκα. Ο Παναγιώτης Κονέ είναι Έλληνας Αλβανικής καταγωγής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Κόνε, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν χθες στο δημαρχείο της Γλυφάδας επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτα τους και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το γεγονός αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ο Παναγιώτης Κονέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία με την Εύη Λέκκα από την ημέρα του γάμου τους και έτσι έκανε γνωστό στους θαυμαστές τους το γεγονός και επισημαίνοντας πως δεν είναι πια εργένης.

Η Εύη Λέκκα είναι πιο όμορφη ποτέ και δεν κρύβεται καθώς σε λίγους καιρό θα γίνουν γονείς. Μία ακόμη ευτυχισμένη στιγμή για το ζευγάρι.

Ο Παναγιώτης Κονέ, μετά από τον χωρισμό του από την Χριστίνα Στεφανίδη, δηλώνει πολύ ερωτευμένος με την Εύη Λέκκα και σύντομα θα κρατάνε το πρώτο τους παιδί στην αγκαλιά τους.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, είναι ντυμένος στα μπλε και η Εύη Λέκκα, φοράει ένα λευκό πουκάμισο, με άσπρο παντελόνι, κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη. Οι δυο τους φαίνονται πιο χαρούμενοι από ποτέ και από πίσω τους υπάρχει ένα μαγικό τοπίο.

Παντρεύτηκαν ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε φτάσει και παλαιότερα λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την πρώην σύντροφο του Χριστίνα Στεφανίδη, αλλά το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ καθώς πολλές διαφωνίες χάλασαν τη σχέση τους.

Κατά καιρούς, ο 34χρονος έχει απασχολήσει media και instagram με τις σχέσεις του και τις δημόσιες εμφανίσεις που έχει κάνει με τις πρώην συντρόφους του. Φαίνεται πως ο νεαρός πλέον έχει δέσει τον γάιδαρο του και έχει κάνει ήδη ένα νέο βήμα στη ζωή του. Οι ακόλουθοι του περιμένουν νεότερα και σίγουρα μία οικογενειακή φωτογραφία μετά τον ερχομό του μωρού τους.