Απλά λιτά και ελληνικά! Πρώτο τραπέζι πίστα τραγουδώντας καψουροτράγουδα ο Νίκος Κοκλώνης στην Μύκονο

Την ζωή του να κάναμε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απλά λιτά και ελληνικά! Πρώτο τραπέζι πίστα τραγουδώντας καψουροτράγουδα ο Νίκος Κοκλώνης στην Μύκονο

Από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση είναι πλέον σίγουρα ο Νίκος Κοκλώνης, αφού ο κόσμος τον αγαπά και τον ζητά λόγω της εκρηκτικής προσωπικότητάς του. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής αυτό το καλοκαίρι κάνει κυριολεκτικά ζωάρα, μιας και που τον χάνεις και που τον βρίσκεις είναι διακοπές (δείτε εδώ απίθανα στιγμιότυπα με την Πηγή Δεβετζή), πριν επιστρέψει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε χαμό στην Μύκονο

Σε στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, επέλεξε να περάσει το βράδυ του και να διασκεδάσει υπό τους ήχου; του μπουζουκιού και της ελληνικής μουσικής, καθώς βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στον Βασίλη Δήμα και την Ιλένια Ουίλιαμς που τραγουδούσαν σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Η αποκάλυψή του σχετικά με το Just The 2 of us

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 10/7, εισέβαλε στο πλατό και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, άρχισαν οι ερωτήσεις για την υλοποίηση του Just the 2 of Us την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή ήταν, μάλιστα, εκεί και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Τρύφωνα Σαμαρά που συμμετείχαν στο σόου την περασμένη χρονιά.

Την ώρα, λοιπόν, που έφευγε και έτρεχε να ντυθεί, ο παραγωγός εξήγησε πως θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά η μουσική εκπομπή και όχι οποιαδήποτε, καθώς θα συμμετέχουν πολλοί από τις προηγούμενες φορές. Θα είναι με λίγα λόγια το J2US All Star.

Την ίδια στιγμή, απάντησε φωνάζοντας στους διαδρόμους πως και οι δύο που καθόντουσαν στον καναπέ μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ξανά και να χαρίσουν επικές στιγμές στους τηλεθεατές, αφού θα έχουν μία θέση εκεί.