Ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν - Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χαρά Παππά

Σκέφτονται πολύ σοβαρά να...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν - Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χαρά Παππά

Την Χαρά Παππά, την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, και εκείνη την περίοδο παρότι είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την τότε σχέση της με γνωστό Τούρκο ηθοποιό.

Το μοντέλο πλέον βρίσκεται σε άλλη φάση της ζωής της καθώς βιώνει τον απόλυτο, όπως λένε άτομα από τον στενό τους κύκλο, έρωτα στα μάτια του Στέφανου Τσαγκαράκη, με τον οποίο περνούν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι καθώς είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Χαρά Παππά και Τσαγκαράκης;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Reallife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, δεν αποκλείεται το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι να ταξιδέψει και μέχρι την Ηγουμενίτσα, τη γενέτειρα της Χαράς Παππά, ενώ η συγκατοίκηση είναι ένα ενδεχόμενο που το ζευγάρι εξετάζει σοβαρά καθώς και οι δυο αισθάνονται έτοιμοι να δοκιμαστούν σε περισσότερα πράγματα. Άλλωστε, η ανάγκη τους να είναι συνέχεια μαζί υπερνικά κάθε δεύτερη σκέψη.

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χαρά Παππά

"Δεν είναι ωραίο για τη νέα μου σχέση"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε πριν λίγο καιρό και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την πρώην σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα πια ανήκει στο παρελθόν και πως δε θα ήθελε καν να μιλάει για εκείνον.

Άλλωστε η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχει κάνει μία νέα σχέση και είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο (δείτε τον εδώ).

«Έχω αφοσιωθεί στο κομμάτι του μόντελινγκ τελευταία. Η πρώην σχέση μου πλέον είναι πολύ πολύ παλιά. Νομίζω δεν πρέπει καν να αναφέρεται γιατί δεν είναι ωραίο και για τη νέα μου σχέση. Δεν προσπαθώ να κρύψω τον νέο μου έρωτα, είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.